Těhotenství exotické krásky z reality show Like House Angie Mangombe je teprve na začátku. „Nevíme, jestli to bude kluk nebo holčička. Oba ale toužíme po klukovi. Já bych chtěl Pepu, ale předpokládáme, že miminko bude tmavé pleti a k tomu by Josef neseděl. Proto jsme našli jméno Rafael, jako Želva Ninja,“ prozradil herminapress.cz prošedivělý model.

Ať už to bude kluk nebo holka, důležité pro ně je, aby vyrůstalo v úplné a harmonické rodině. Rozhodně by děťátku nechtěli předat své zkušenosti. „Moji rodiče se rozvedli, každý měl svou rodinu a mne vychovali babička a děda. Angie to měla složitější. Tátu z Angoly nepoznala a maminka je Slovenka, ale s tou také nevyrůstala a vychovávali ji prarodiče. Po smrti babičky se o její výchovu dělili tety a děda. Takhle to určitě nechceme. Nepřipustíme, aby naše dítě vyrůstalo s jedním rodičem,“ přiznal Kůrka.

Ten si s Angie naplánoval rovnou čtyři děti. „Když teď ale vidím, jak je jí v těhotenství zle a má svoje náladičky, stáhli jsme to na dvě,“ dodal na závěr s úsměvem a dál se nechal hýčkat v salónu krásy, který pravidelně navštěvuje.  

Video
Video se připravuje ...

Muž roku a model Josef Kurka: Vrhl se na bojové sporty! Nebojí se o obličej? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
24 fotografií