Reality show Survivor své účastníky rozhodně nešetřila. Na dlouhé týdny je vytrhla z běžného života a důkladně prověřila jejich fyzické i psychické schopnosti. A i když to neměl jednoduché vůbec nikdo, zdaleka nejhorší zkouškou si prošel Pepa Kůrka

Nemohl se rozloučit

Během pobytu v Dominikánské republice totiž nečekaně zemřel jeho dědeček, s nímž si byli velice blízcí. Zprávu se kvůli soutěži dozvěděl se zpožděním a s dědou se ani nemohl rozloučit.

Na všechno navíc přišel jen jakoby mimochodem. Dostal možnost zavolat svým prarodičům, kteří ho vychovali jako vlastního. Když se babičky zeptal, jak se má děda, přišel šok. „Pepo, děda už není. Neměl ses ptát... Je mu líp, neřeš to, ty se hlavně drž,“ vzkázala mu babička, která mu doma držela palce, co jí síly stačily.

 „Byl jsi mi tátou!“

S dědou se tak Pepa nyní rozloučil alespoň symbolicky. „Vzpomínka na toho nejlepšího dědu, byls mi tátou, udělal jsi pro mě vše... Nikdy na tebe nezapomenu. Děkuji ti. Snad jsi na mě pyšnej... Jednou se zase uvidíme,“ vzkázal dědovi na svém instagramu a připojil dvě společné fotografie – jednu z dětství a jednu evidentně pořízenou teprve nedávno. 

Brzy přijde syn

Naštěstí potkají Pepovu rodinu co nevidět i dobré zprávy. 3. července má totiž termín porodu jeho partnerka Angie, s níž Pepa čeká miminko – a to navíc právě kluka. „Vrátí se ti v synovi,“ popřála tak nyní Kůrkovi jedna z fanynek. 

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2023: Pepa a Andrea probírají údajné pomluvy, které měla Andrea šířit o Matějovi. Stojí za vvším Pavlína. TV Nova

Fotogalerie
39 fotografií