„Čau světe, čau tati, jsem tady,“ oznámil radostnou událost Kůrka na svém instagramu - jeho partnerka, modelka Angie Mangombe, v neděli porodila syna. Chlapeček dostal krásné jméno Rafael.

Jméno Rafael či Raphael pochází z hebrejského jména Refáél, což znamená „Bůh uzdravuje“. Dle církevní tradice se tak jmenuje jeden ze tří archandělů a ve starozákonní knize Tóbijáš je Rafael andělem, který provází mladého Tóbijáše na cestě do Médie. Ve skutečnosti ale Kůrka nevybíral jméno z Bible, ale z oblíbených Želv Ninja, kde také jeden Rafael vystupuje.

Na sociální síti se Muž roku 2016 pochlubil i první fotkou, na níž drží svého malého andílka v náručí. Gratulaci mu vzápětí zaslali například partner Lucie Bílé Radek Filipi, modelka Dominika Mesarošová, zpěvačka Šárka Vaňková či krásky Kateřina PrůšováKateřina Wohlmann Votavová a Karolína Krézlová.

Když byla Angie těhotná, trávil její přítel Kůrka delší čas mimo republiku, a to v době účasti v reality show Survivor, kde vydržel 70 dní. Teď už je ale připraven zůstat doma a pomáhat s péčí o syna. Vychovávat ho budou v Ústí nad Labem, kde si Josef již sehnal práci v zastavárně.

Chystá se také svatba. „My jsme vztah nebrali ze začátku úplně vážně, že z něj něco může být. A když to začalo být vážnější a vážnější, hrozně jsme si lezli na nervy. Opravdu vážně jsme se rozešli jednou, ale jinak by se to nedalo ani spočítat," objasnil Kůrka pro Super.cz, že to nebylo vždy jen růžové. Tak snad do budoucna už bude mít rodinka větší štěstí.

 

Video
Video se připravuje ...

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala? TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií