Reality show Survivor se předtáčí pár týdnů dopředu, a tak sice v televizi stále běží, všichni soutěžící už jsou ale zpátky doma. Mnozí se obrátili na sociální sítě a svůj „návrat do reality“ na nich dokumentují pro své nové fanouškovské základny. 

Choulostivý problém

Svérázný jehovista, který podle svých vlastních slov nemá žádné kamarády, Martin Konečný se po návratu ze Survivora zpět do vlasti podělil s intimním problémem. „Léčíme hemoroidy,“ přiznal na svém instagramu, když sdílel selfíčko se sympatickou lékařkou. Na sobě u toho měl své zářivě žluté tričko ze Survivora a na hlavě modrý šátek, jakoby si právě odskočil z džungle.

Zákaz soutěžit kvůli hemoroidům

Martin přiznal, že si choulostivý problém přivezl ze soutěže. „Stalo se mi to tam, protože jsme jedli jen kokos a lžíci rýže. Žádná výživa, minerály, vitamíny, stopové prvky, železo. Cévní stěna se mi poškodila a mám to i dědičné,“ popsal Martin příčiny svých hemoroidů pro slovenský web Topky.sk.

Zdravotní komplikace ho bohužel brzdily i v Survivoru. „Asi tři moje souboje jsem nemohl, doktor mi to zakázal,“ přiznal. Tak snad bude brzy zase fit.

Video
Video se připravuje ...

Bývalý jehovista Martin z kmene Rebelů měl zálusk na Andreu Bezděkovou, než zjistil, že už ji má Pítr Havránek. TV Nova

Fotogalerie
244 fotografií