Před odjezdem do džungle Dominikánské republiky předávají všichni účastníci reality show Survivor správu svých sociálních sítí někomu, komu věří. Je zcela logické, že Petr Havránek alias Pítr zvolil za svou správkyni přítelkyni Gabrielu Gašpárovou... Ta má navíc sama na svém instagramu více než 465 tisíc sledujících, a tak je jasné, že bude dobře vědět, co dělat. 

Jenomže teď přišla velká změna. „Všimli jste si správně, že IG Petra Havránka už nespravuji. Před odjezdem do Karibiku jsem ho předala někomu jinému. Potřebovala jsem od toho všeho vypnout. Později se ke všemu vyjádřím,“ napsala Gábina na svém instagramu. Je zřejmé, že zaneprázdněnost na dovolené za to nemůže... Své sociální sítě totiž mezitím stále plní příspěvky. 

Překvapivá nahrávka

Je možné, že Pítr nějaké změny už tuší. Když totiž účastníci Survivoru dostali audiovzkazy od svých blízkých, namísto Gabči mu zprávu namluvil jeho brácha – a Pítra to poměrně dost překvapilo. 

„Já tady celou dobu čekám na jeden jedinej vzkaz, a to od mojí Gabči. Už jsem tak strašně doufal, že to bude ona a její hlas, byl jsem na to fixovanej. V tu chvíli, jak promluvil brácha a já ho vlastně ani nepoznal, tak mi to bylo úplně jedno a myslel jsem si, že to je vzkaz pro někoho jiného,“ prohlásil zklamaný Pítr. Nakonec ale prohlásil, že byl za bratrovu zprávu rád a cení si toho, že na něj rodina myslí. 

Nemohla se na to dívat

Pro televizi Nova sice Gábina tvrdila, jak Pítrovi věří a doufá, že všechno flirtování je jen ze strany Andrey, zdá se ale, že se jí to přece jen dotýká. Aby rozptýlila neříjemné myšlenky, vyrazila raději s Xénií Gregušovou (která si sama Survivorem prošla) a jejím přítelem na plavbu po Karibiku. 

„Legrace je, že tento výlet vznikl tak, že mi Xénia s Lukym zavolali, ať s nimi jedu na dovolenou a zkrátím si čekání na Pítra. Já na to, že pojedu úplně kamkoliv, hlavně ať nejsem doma,“ svěřila se Gábi na Instagramu.

Jiskření mezi Pítrem a jeho ex Andreou Bezděkovou si mezitím všímají úplně všichni jak doma na obrazovkách, tak i spolubojovníci v džungli naživo. „S Pítrem k sobě mají hodně blízko, všímáme si toho úplně všichni. Někteří se i diví, protože má doma přítelkyni, někteří z nás to moc nechápou. Samozřejmě to není naše věc, takže to neřešíme. Myslím si, že tam je úplně jasné, že Pítr a Andy budou držet spolu, ať se děje, co se děje,“ hodnotila dvojici v show například Pavlína z kmene Hrdinů.

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo. TV Nova

Fotogalerie
84 fotografií