Vypadnutí z ostrova je pro fotbalistu Petra Švancaru, kterému nikdo neřekne jinak, než Švanci, jakýmsi vysvobozením. Poslední dny v soutěži už vůbec nezvládal. V soutěžích se mu nedařilo, a jak sám podotknul, mohl za to věčný hlad. Zkrátka už se potřeboval pořádně najíst. V posledním díle také prohrál duel a tím jeho cesta v soutěži definitivně skončila.

„Strašně mě tady bavily ty soutěže a emoce. Brečel jsem tady během jednoho měsíce tolikrát, že to nejde ani spočítat. To se mi v životě ještě nikdy nestalo,“ přiznal během svého loučení pohublý Švanci.

Na kmenové radě také došlo k roztržce mezi moderátorem Ondřejem Novotným a soutěžícím Jiřím. Jiří přiznal, že mu vadí, že vzhledem k tomu, že jsou na ostrově genderově nevyvážení, nesmí nově hlasovat pro ženy. „Ano, to je pravidlo,“ odvětil mu Novotný. „No ale tohle pravidlo nabourává mojí důvěru v té hře,“ zlobil se realitní makléř. „Ano, ale je to reality show a je rok 2023, co tam máš dál?“ odpálkoval ho moderátor. A v tu chvíli Jirka učinil rozhodnutí, které nikdo nečekal. „Tak pokud budeme komunikovat tímto způsobem, tak tam dál nic nemám a rovnou říkám, že odstupuju,“ oznámil.

Najedenou se mezi moderátorem a Jiřím strhla hádka a Ondřej rozzuřenému Jirkovi ukázal cestu ven. Soutěžící se chtěl se svým týmem Rebelům ještě naposledy rozloučit, ale ani k tomu nedostal prostor.   

Video
Video se připravuje ...

Petr Švancara se loučí se svým týmem ze Survivoru, když soutěž opouští. TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií