To, že to mezi bývalými milenci Pítrem Havránkem a Andreou Bezděkovou v reality show Survivor jiskří, není žádnou novinkou. I když oba na začátku hry tvrdili, že jde pouze o přátelství a Pítr se snažil držet od krásné modelky dál, emoce jsou zřejmě silnější.

Teď jsou na světě další indicie. „Dozvěděl jsem se od Martina Kulhánka, že ona se tam s tím Pítrem objímala. A dokonce, že odcházeli na nějaký čas do džungle, že je nebylo vidět. A vrátili se po hodině, po dvou. Nevím, co na to ta jeho přítelkyně Gábina, až to uvidí v televizi, to bude mít doma pořádný prů*er. Martin nám říkal, že Andrejka s Pítrem spolu měli nějaký vztah, tak zřejmě se k tomu vrátili a proč by si nedopřáli i intimní chvíle,“ rozpovídal se Martin Konečný z kmene Rebelů.

Martin Kulhánek ostatně přestoupil do druhého kmene a Pítr se pak nechal slyšet, že stejně nebyl přínosem a nikomu nepomáhal. Pánové mají očividně mezi sebou spory.

Pítrova přítelkyně Gábina Gašpárová, se kterou skončili v reality show Love Island na 2. místě, z takových slov určitě nebude nadšená. Už před časem znejistila, když viděla nahrávky televize Nova, kdy se k sobě Pítr s Andreou příliš tulí a nenápadně se dotýkají. Zarytě ale tvrdila, že svému milému věří a doufá v jejich pevný vztah.

Aby se ale nemusela trápit sledováním situace na ostrově, odjela raději s přáteli na dovolenou. Zpověď technika a jehovisty Martina, kterou diváci uvidí příští čtvrtek na Nově, jí ale klidný návrat nezajistí.    

Video
Video se připravuje ...

Bývalý jehovista Martin z kmene Rebelů měl zálusk na Andreu Bezděkovou, než zjistil, že už jí má Pítr Havránek. TV Nova

Fotogalerie
50 fotografií