To nikdo nečekal. Hvězda televizního filmu Cena za štěstí, kde si zahrála i se synem Josefem Trojanem (22), přibrala k hraní ještě zpívání. A to právě v době, kdy se s mužem rozcházeli.

Dělá Zagorku

„Začala jsem zpívat před rokem na popud Báry Basikové, která si mě bere občas jako hosta do svého pořadu,“ prozradila Klára. Zpívá oblíbené písničky Hany Zagorové (†75), Hany Hegerové (†89) a Edith Piaf (†47) a má s nimi úspěch. Klára jako čtyřnásobná matka obětovala velkou část života dětem. Nyní se může věnovat tomu, co ji těší.

Vyrovnaný majetek

Loni se Klára přestěhovala z Košíř, kde s Ivanem a syny žila, do svého bytu na Smíchově. V listopadu byli s mužem u notáře, aby vyrovnali majetek. Nová profese jí určitě pomáhá najít další smysl života. A jistě se jí také lépe daří bojovat s depresemi, kterými herečka už od roku 2001 trpěla.

V jednom kole

Zatím naposledy si Klára zazpívala 21. února v Jazz Docku, kde měla Basiková koncert. Vybrala si skladbu Gabriel od Petra Hapky a Michala Horáčka, druhou Milord od Edith Piaf zpívala spolu s Bárou. Na další pěvecké vystoupení se chystá v květnu.

Video
Video se připravuje ...

Dítě, žena a muž zastřeleni v Praze! Jaká bude letos lyžovačka. A Trojan řeší rozvod? Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
32 fotografií