Po někdejší královně krásy Lucii Holíkové, dříve Kovandové (29), se na téma poporodních depresí nastíněném v pořadu Mámy sobě rozhovořila i manželka zpěváka Vaška NoidaBárty. Postihly ji po porodu druhé dcery. „Začala jsem o sobě pochybovat, začala jsem pochybovat o tom, jestli nepřišel sourozenec moc brzo,“ přiznala tmavovlasá Eliška, co společně se svým mužem skládá písničky pro Evu Burešovou (29).

Coby novopečená maminka se trápila. „Nebyla jsem šťastná, vadilo mi, že nemůžu dát 100 % toho, co předtím té první holčičce. A novorozené miminko nemá to, co jsem dávala té první, jen ji odkládám. Motala jsem se v kruhu, kojila ještě měsíc obě, aby ta starší nežárlila, vybírání si (tak kterou nechám plakat?), jen otočení se zády k jedné z nich mi dělalo problém,“ přiznala na Instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Manželka dvakrát rozvedeného Noida Bárty: Být jeho třetí ženou je velká výhra! Markéta Reinischová

Nejvíce ji sužovaly obavy, že nedokáže lásku a pozornost rozdělit mezi obě děvčátka, jak Elišku (3) neboli Elsu, tak i Annu (1). Podle ní to vždy na jedné straně převládalo. „Stejné pocity jsem měla, když jsem na ně ze začátku byla sama, neklid, nejistota. Tři měsíce jsem probrečela a připadala jsem si neschopná a špatná máma, že to nezvládám,“ popisovala Eliška pohnutě.

Problém byl i v tom, že jedna z jejích holčiček prý byla „extrémně uplakaná“„Každý začátek pláče ve mně automaticky vzbudil stav, který jsem měla po proplakané noci, kdy jsem chtěla mlátit dveřmi a slyšet prostě jiný hlasitý zvuk než pláč,“ popisovala tanečnice stav, který trval dlouhého půl roku. Odborníka ale nenavštívila – vše naštěstí chtělo jenom čas a přirozeně, postupně se to vyřešilo samo.

Fotogalerie
66 fotografií