Zpěvačka Bára Basiková svou výraznou osobností i pěveckým talentem vždy vyčnívala z davu. Nyní se jí však podařilo své fanoušky pořádně překvapit. Na instagram nahrála náramně provokativní snímek ze své dovolené u moře. Na něm pózuje ve vlnách, oděná pouze ve spodní díl bikin... a v bílou košili. Tenká a mokrá látka pak dává vyniknout jejím bradavkám, co pod ní jasně prosvítají.

Slavná muzikálová hvězda, co zazářila například v Johance z Arku, Jesus Christ Superstar či v Kleopatře tak všem názorně dokázala, že ani s kulatou šedesátkou na krku neztrácí svůj sex-appeal, zachovává si sebevědomí a nebojí se ukázat svou přirozenou krásu. A její příznivci takovýhle druh odvahy rozhodně kvitují s nadšením. Momentka měla během chvilky na desítky, a dokonce stovky „lajků“.

Video
Video se připravuje ...

Podcast: „Nikdo mi nevěřil,“ o bolestech i radostech upřímně promlouvá Bára Basiková... • VIDEO Blesk – I. D. Hladík, T. Chebotareva, J. Jedlička

Aby také ne. Basiková je tak vítězkou nad předsudky společnosti, která často naznačuje, že žena po padesátce už není a nemůže být sexy. Neukázala ani nic navíc, i přes jistou dráždivost je ona fotka stále poměrně decentní a nepřekračující meze vkusu. „Od toho devadesátýho se nic nezměnilo!“ vzkázal jí nadšeně jeden z fanoušků, zatímco další připomněl při pohledu na Bářino poprsí její slavný hit Souměrná.

Oblíbená pěnice, co zazářila i v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, sklízí chválu i od svých kolegů z umělecké branže. Ocenil ji například herec Jan Cina (35), moderátor Aleš Háma (50) či zpěvák Václav Noid Bárta (42), anebo zpěvačka Marta Jandová (49) a herečky Daniela Šinkorová (50) s Dagmar Havlovou (70). A spisovatelka Martina Formanová (57), vdova po oscarovém režisérovi, jí poslala množství emotikonů se srdíčky.

Fotogalerie
44 fotografií