Ačkoliv někdejší hvězda a finalistka druhé řady pěvecké show Česko hledá SuperStar Michaela Nosková už slyšela znít svatební zvony, její romance s fitness trenérem Jindřichem Čandou, z níž vzešla dcera Jasna Marianne (1), bohužel neměla happy end. Kdo by ale očekával, že se po nevydařeném vztahu tahle dvojnásobná maminka (kromě Jasny má ještě dvanáctiletou dcerku Elišku z předchozího vztahu) uzavře před světem, ten by byl na velkém omylu.

Slavná rusovláska je totiž stále velice aktivní a na instagramu sdílí dnes a denně fotky, z nichž je patrné, že rozhodně nepatří mezi ty ženy, co jenom sedí doma a fňukají. Posledním jejím příspěvkem (s všeříkajícími hashtagy „máme se dobře“, „hrdá sama na sebe“ a „žiji svůj život“) je proto sexy momentka, z níž bude možná jejím příznivcům pořádné horko. Míša na ní totiž pózuje v upnutém světle žlutém tílku, pod kterým se jí jasně rýsují bradavky.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Vracím se do života po nepodařeném vztahu. David Turek, Elmer Carvalho

Pohled na její silikonová ňadra jistě mnohé z jejích followerů potěšil - a přiměl je dumat, kdo ji nyní fotí, když s Čandou už netvoří pár. I na to ale talentovaná muzikálová hvězda, co zazářila například v Evitě, Plesu upírů či v Noci na Karlštejně, nepřímo odpověděla dříve, než mohlo dojít k nějakým spekulacím. „Člověk si zvykne být sám... I ty fotky se dají udělat, když si foťák opřu o strom,“ napsala totiž k záběru, který zachycoval celou její postavu.

Fotogalerie
65 fotografií