Čekalo se tedy, že svatba bude co nevidět. „Svatba bude, ale kdy, to nevím. V režii to má Jindra a já se ráda nechám překvapit. U něj člověk nikdy neví," tvrdila Blesku před rokem Míša. V posledních měsících se ale na veřejnosti začala objevovat sama, případně s dcerou Eliškou (12). A hlavně - bez zásnubního prstenu na levém prsteníčku.

„Ano, rozešli jsme se. Už spolu několik měsíců nežijeme, každý bydlíme zvlášť, ale s ohledem na naši malou dceru se k tomu víc nechci vyjadřovat," přiznala Blesku Nosková. Co se mezi snoubenci stalo, je zatím obestřeno tajemstvím.

Video
Video se připravuje ...

Zasnoubená Míša Nosková už rok čeká na svatbu a nic: Dojde vůbec k oltáři? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Zpěvačka s Jindrou začala randit v roce 2019 a vše vypadalo zalité sluncem. Už to, že se stali rodiči holčičky, nenasvědčovalo tomu, že by ve vztahu měli problémy. Teď se ale zdá, že je vše jinak.

Nosková už jednou vdaná byla, a to za otce starší dcery Elišky Jana Horsáka, manželství vydrželo tři roky. Pak se na Srí Lance vdala za muzikálového kolegu Ondřeje Bábora (32), ale veselku v Česku nikdy nezlegalizovali, takže rozchod proběhl v klidu.

Dohoda o výchově

Jindřich Čanda je už otcem dvou dětí z předchozího vztahu, se kterými se ale příliš často nestýkal. „Bohužel, díky mizernému soudnictví nemohly být se mnou tak často, jak jsem si přál. Tak teď to bude lepší,“ prohlásil v minulosti Čanda. Momentálně se snaží s Míšou domluvit na výchově jejich dcery Jasny Marianne.

Fotogalerie
68 fotografií