Muzikálová zpěvačka s italskými kořeny přivedla na svět druhou holčičku. „Teď už je naše štěstí kompletní. Narodila se včera ve 13:05, má 2,81 kg a 48 cm, což je neuvěřitelný, protože její starší ségra Lara se před 16 měsíci narodila ve 13:11, měla 2,88kg a 48cm, budou to parťačky! Vše proběhlo v klidu a bez komplikací, obě jsme v pořádku. Vítej mezi námi, Medynko naše!“ oznámila Genny radostnou zprávu na sociální síti.

Po jejím narození Genny sdílela i její první fotografie z porodnice, kde se i s druhou dcerou potrápila. „Ještě si sem odložím poslední fotku s bříškem 2v1 na porodním sále cca 3h před narozením Medynky. Po 10h kontrakcí už dost vyčerpaná, ale ještě s úsměvem, protože je neskutečný, co naše těla dokážou, a já za to tomu mému budu celý život vděčná!“ svěřila se zpěvačka. I svou první dceru rodila několik hodin – na svět přišla v říjnu 2021.

Podle údajů při narození a s tak malým věkovým rozdílem k sobě budou mít holčičky Lara a Meda určitě blízko, skoro jako dvojčata. Zpěvačku teď čeká jistě náročné období. Už před porodem si ale plánovala, že šestinedělí si užije v klidu domova a hned, jak to bude možné, naskočí zpět na divadelní prkna.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda změnila svůj osud! Místo vozíčku skáče po jevišti. Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií