Kdyby v té době někdo jen naznačil, že o tři roky později jí vezmou do muzikálu Děti ráje, asi by ho rovnou poslali do blázince. Ale talentovaná Genny je obrovský bojovník. Nejenom že vstala z lůžka, naučila se znovu chodit, ale začala i tancovat a před šesti lety skutečně nastoupila do svého prvního muzikálu.

„Prostě jsem si řekla, že to dokážu, a i přes ukrutné bolesti jsem dřela a vyplatilo se. To, že mě vzali do Dětí ráje, bylo mé první vítězství a zároveň splnění snu. A od té doby si vlastně plním jenom sny,“ řekla Blesk.cz sympatická brunetka s italskými kořeny.

Pět let hrála v pražských Dětech ráje, teď hraje i v brněnských. Kromě toho je v muzikálu Kapka medu pro Verunku, moderuje a zpívá na akcích. V úterý v pražském baru Folow Me společně s Bořkem Slezáčkem a Sagvanem Tofim pokřtila své první CD. Nechyběl její přítel Patrik Mitáš, se kterým už rok žije ve společné domácnosti. „Byla jsem na dovolené a až v den odjezdu jsem poznala našeho delegáta. Jen jsme si vyměnili čísla, pak se sešli v Praze a od té doby jsme spolu,“ prozradila Genny.