„Pořád tomu nemůžu uvěřit. Miluju tě, tatínku můj. A budeš mi moc chybět. Pozdravuj tam nahoře všechny,“ cituje Super.cz slova Genny Ciatti, která měla vše zveřejnit na sociálních sítích.

Zpěvačka, která po tatínkovi zdědila italské kořeny, ukázala také společnou fotografii. Smutek neskrývala ani její maminka Renáta. „Ahoj lásko, tolik pozdravuj všechny anděly na obloze a počkej na mě, budu tam,“ poslala manželovi krásný vzkaz do nebe.

VIDEO: Exotická zpěvačka v erotické show: Ztrátu panenství jsem přetrpěla!

Video
Video se připravuje ...

Exotická zpěvačka v erotické show: Ztrátu panenství jsem přetrpěla! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky

„Vždycky jsi byl můj nejlepší kamarád, nejlepší kámoš, nejlepší táta, nejlepší chlap na světě a nejlepší manžel, jakého jsem si mohla přát. Tolik tě miluji a navždy budeš v mém srdci a v našich vzpomínkách,“ dodala smutná vdova Ciatti. Co přesně se stalo, ale nezveřejnila.

Ač je to smutná zpráva, muzikálová hvězda se s tím jistě za nějakou dobu vypořádá. Je to totiž velká bojovnice a má za sebou už leccos - ve 14 letech totiž podstoupila několikahodinovou operaci páteře! Lékaři jí odebrali jedno žebro, které použili na štěpy místo meziobratlových plotének, aby mohla chodit. Páteř jí pak také zpevnili čtrnácti šrouby a dvěma tyčemi. Přesto už za pár let Genny zářila v muzikálech, například Děti ráje či Kapka medu pro Verunku.

VIDEO: Muzikálová hvězda změnila svůj osud! Místo vozíčku skáče po jevišti

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda změnila svůj osud! Místo vozíčku skáče po jevišti Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
9 fotografií