Jakuba skon milovaného člena rodiny a psího kamaráda strašně zasáhl. Odešel během čtvrté adventní neděle, a tak to pro Vágnera nebudou úplně veselé vánoční svátky. Jak moc svého voříška (sám o něm kdysi mluvil jako o pouliční směsce) miloval, zachytil v téměř desetiminutovém videu, co zveřejnil na sociální síti. 

Uplakaný a s mrtvým Charliem v náručí vzpomíná na společné chvíle. „Byl to ten největší kámoš, kterého jsem kdy měl. Ten nejlepší parťak a nejlepší rybář. Přes dvě desetiletí mi dělal radost a dnes mi položil svou hlavičku do mého náručí.“ Zdrcený rybář musel přemáhat slzy, aby vůbec mohl mluvil.

VIDEO: Jakub Vágner se loučí s milovaným pejskem

Video
Video se připravuje ...

Jakub Vágner se loučí s milovaným pejskem Facebook

Je to asi jedna z nejtěžších chvil v mém životě. Nikdy na tebe nezapomenu," pokračuje na dojemných záběrech Vágner. Ten vylíčil i spoustu nástrah, které Charlie v životě přežil - uštknutí kobry, mnohá zranění, apod. Dokonce před útokem vlka zachránil i jorkšíra Jakubovy tehdejší přítelkyně, když se vlkovi zakousl »do kulek«.„Nejsem teď živě kvůli sobě, ale kvůli němu. Tolik lidí ho mělo rádo, že by si zasloužil i pohřeb. Chtěl jsem, aby se s ním všichni mohli rozloučit,“ vysvětloval důvod natočení videa Jakub.

Odchod milovaného pejska není pro žádného majitele čtyřnohého kamaráda jednoduchý. Navíc, když Charlie byl Kubovým parťákem i na jeho výpravách. 

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií