Zatímco jiné páry z loňské StarDance se zatím i nadále schází a už mají za sebou první kšefty na plesech a jiných akcích, finalista a rybář Jakub Vágner už z parketu asi definitivně zběhl zpátky do divokých vod. 

Jenže jeho taneční partnerka, s níž se během soutěže spřátelil (a spekulovalo se, že mají mezi sebou i něco víc než jen přátelský vztah), je bez tance jako ryba na suchu, a tak se opět ocitla v taneční soutěži. Nově se bude tulit k herci Jiřímu Ployharovi (43), který je známý například ze seriálů Redakce, Proč bychom se netopili či Vyprávěj.

Sám se s tím nyní pochlubil na sociální síti. „Tanečním párem číslo 6 v projektu Roztančené divadlo Michaela Nováková a já. Ne, není to překlep. Jsem skutečně součástí tanečního páru,“ přiznal herec a dabér, který namluvil například kocoura Myšpulína ve snímku Velké dobrodružství Čtyrlístku, jenž měl premiéru loni v dubnu.

„Tedy zatím se naše tréninky tanci vůbec nepodobají (z mé strany),“ dodal vtipně Jiří, který tak vlastně taneční partnerku převzal rybáři Vágnerovi. Těžko říct, jak se na to syn hitmakera Karla Vágnera (77) bude tvářit.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát!

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií