Nedávno Kubařová vyrazila spolu s manželem na lyžovačku do Krkonoš a přiznala, že cítí rozdíl oproti dřívějšku. „Musím prostě říct, že to tancem zpevněné tělo dělá i lepší obloučky. Děkuji Dominikovi, že mi nedal vydechnout,“ napsala na sociální sítě.

Netrvalo dlouho a se svým tanečním partnerem se opět setkala a rovnou na parketě! Mají za sebou totiž první společný ples. „Zatím pro mě osobně to bylo příjemnější, protože jsem tam doma, ale pro Verču zase nová zkušenost, takže lehká nervozita byla,“ prozradil Aha! Vodička.

Spolu s Veronikou si na vystupování smí půjčovat dokonce i krásné výtvory z dílny Taťány Kovaříkové. „Kostýmy si pokaždé vypůjčujeme z České televize, takže vzpomínky se vracejí,“ pokyvuje hlavou tanečník, který využívá rovněž své choreografie vytvořené pro StarDance.

„Jsem hrozně rád za plesy, protože máme s Verčou zase možnost se aspoň trochu vidět,“ doplnil vesele Dominik, který se kromě herečky ale věnuje i tréninku svých vlastních svěřenkyň. Tančí ostatně i sám. „Půl roku už pracuju dvanáct hodin denně a sedm dní v týdnu, což je ohromná zátěž na tělo i psychiku,“ netají se držitel Ceny Thálie.

VIDEO: První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií