Od počátku dávali diváci a lidé okolo taneční soutěže Kubu s Míšou dohromady. Vypadalo to, že mezi nimi přeskočila pověstná jiskra. Všemu nasadil korunu Jakub prohlášením, že se svojí taneční partnerkou spolu budou i na Vánoce. Ale potom skutek utek‘.

„Domluvili se, že jí udělá radost něčím jiným,“ svěřila Aha! Vágnerova sestra a manažerka Tereza Aster Vágnerová (27). „Vím, že už něco plánuje. Svátky ale musel prožít v přírodě. Potřeboval si odpočinout, bylo toho na něj moc. Každý den se po trénincích a po přímých přenosech vracel k nám domů a ryby mu strašně chyběly,“ odtajnila bratrovo trápení během soutěže Tereza.

Navíc prý Míša chtěla být na svátky s rodiči, kteří žijí mimo Prahu. „Bylo to tak náročné, že jsme oba potřebovali být tam, kde to máme nejraději,“ řekla Aha! Michaela. Jakubovi teď podle všeho Míša ani trochu nechybí, a jak dokazují aktuální fotografie, je momentálně šťastný jako blecha. V Holandsku si vytáhl pro potěšení 130centimetrovou štiku a nic mu tak už ke štěstí nechybí.

Hodlá s rybářským prutem opět procestovat Evropu, a to mu je zjevně nejen nad všechnu televizní slávu, ale i nad půvabná děvčata. Zda při tom na Míšu alespoň myslí, nebylo možné zjistit. V divočině, kde se oddává svojí vášni, totiž není mobilní signál.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát. Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
93 fotografií