Talentovaný rybář Jakub Vágner šel do StarDance tancem naprosto nepolíbený, přesto však na parketu ukazuje nečekanou noblesu a eleganci, pro kterou si získal množství nových fanoušků (nebo spíše fanynek). „Musím říct, že jsem strašně rád, že jsem do toho šel. Míša je skvělá. Dostala ze mě věci, o kterých jsem nevěděl, že ve mně jsou,“ pěl ódy na svou taneční partnerku Michaelu Novákovou v rozhovoru pro magazín Expres.cz.

I když tahle dvojice patří po dvou týdnech soutěže mezi nejlépe hodnocené páry, Vágner má strach především z pomalého, ladného waltzu. „Waltz bude dramatický, pokud se tam tedy dostaneme. Říkám tomu hra milimetrů,“ svěřil se plavovlasý mladý muž, syn známého hudebního producenta a kontrabasisty Karla Vágnera (77), který se jezdí z náročných tanečních zkoušek odreagovávat na břehy říček a rybníků. „Tento týden jsem byl hodně na rybách, jinak by mi hráblo. Potřebuju přírodu, nemůžu být mezi těmi zdmi. Ryby mi strašně pomohly.“ Jak se zdá, sympatický Vágner dost možná ulovil už i jinou, trochu větší rybku – svou taneční partnerku! Nováková sice nesdílí jeho vášeň pro rybaření, on jí však slíbil, že s ním pojede na exotické výpravy do zahraničí. „Jestli se dostaneme za waltz, vezmu ji za odměnu do Konga,“ nechal se slyšet.

Že by se tu začínala rodit nová romance? Takové herečky, jako je třeba Marie Doležalová (32), Anna Polívková (40) nebo Jitka Čvančarová (41), by mohly vyprávět, jak je snadné zakoukat se do člověka, s nímž trávíte tolik hodin denně usilovnými tréninky! Vágner je ostatně od dob, co se rozešel s modelkou Eliškou Bučkovou (30), single...

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií