Poprvé po porodu také dorazila na party Míša Nosková(39), která vyvedla nejen svého snoubence Jindřicha Čandu ale i svou dvou a půl měsíční dceru Jasnu Marianne. A prozradila, že plánovaná svatba může přijít každým dnem. „Už si nechávám šít svatební šaty, u mého přítele člověk nikdy neví,“ smála se Nosková, která zatímco pózovala, její partner nosil na rukou malou Jasněnku.

Do zlata oděná Karolína Jirásková, která se tentokrát představila coby modelka, častěji totiž vynáší modely její starší sestra, měla v publiku nejen svou slavnou mámu Ivu Kubelkovou ale i otce Jiřího Jiráska a palce samozřejmě držela právě i zkušenější "modelína" Natálie. Holky se ohákly do kůže, takže rozhodně nezaostávaly za modely návrhářky Debbie Brown, která, jak sama tvrdí, obléká především lidi z davu. 

A nejen lidi z davu, ale šije modely na všechny možné typy postav. Na přehlídce tak excelovaly nejen slavné tváře a celebrity, ale i modelky plnějších tvarů. Prohlédnout si plavky ale i běžnou streetovou módu přišly herečky Míša Tomešová (30) společně s kamarádkou Radkou Pavlovčinovou (33) a v červené třpytivé róbě se zelenou kšiltovkou tuhle dvojici doplňovala herečka Aneta Krejčíková (31) . Přítelkyni Julii vyvedl i Sámer Issa a Petera Pechu podpořil jeho kamarád Honza Kopečný (32), který však byl pouhým pozorovatelem.

VIDEO: Muzikálový Rocky Peter Pecha: Jsem tvrďák, ale nechám se hýčkat!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Rocky Peter Pecha: Jsem tvrďák, ale nechám se hýčkat! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií