Každý finalista měl totiž k sobě svoji patronku, a tak se to známými ženami na tiskové konferenci jen hemžilo. Patroni své svěřence podrobili několika otázkám a při tom hodnotili jejich projev. „Přijde mi úžasné, že nemusím hodnotit, jací budou manželé a otcové, ale pouze jak vypadají, a to je geniální. Mám srovnání se svými třemi syny, doma mám intelektuála, namakance a také je tam muž s charismatem, tak z toho budu vycházet,“ prozradila své triky na hodnocení Veronika Žilková.

To Pamela z Účastníků zájezdu, tedy Jitka Kocurová, má jasno. „Je to prestižní soutěž, která je s náročností a významem srovnatelná s ženskými soutěžemi. Přiznám se, že při finále budu hodnotit celkové charisma a je mi jedno, jestli ten kluk bude mít předkus nebo velkou nohu, musí na mne udělat dojem,“ svěřila se bývalá modelka a herečka, která si na tiskovce zavzpomínala na doby, kdy sama soutěžila.

Mladé „maso“ přišly okouknout ale i zástupkyně starší generace, jako třeba Kateřina Macháčková nebo Zuzana Bubílková. Ta se mezi mladými muži cítí vždycky plná energie. Fešná a vypracovaná těla si nenechala ujít ani čerstvě nezadaná Míša Nosková a jen pár dní před porodem dorazila mezi polonahé muže také těhotná Denisa Pfauserová.

Svého ideálního Muže roku popsala i modelka Hana Mašlíková. „Vždycky jsem chtěla mít zábavného muže, aby měl všeobecný rozhled a aby nebyl sobec. Takového chlapa mám doma. A to bych asi očekávala od ideálního Muže roku,“ prozradila.

Finalisté Muže roku 2023 jsou:

1. Jan Černohorský, podnikatel, 23 let, Nové Strašecí

2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou

3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha

4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha

5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Praha

6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 23 let, Praha

7. Rostislav Procházka, administrativní pracovník, 22 let, Znojmo

8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov

9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha

10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let

11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané,

12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Pozor holky! Nejkrásnější muž planety Chabr je k mání Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií