Hvězda seriálů Ulice a Volha Aneta Krejčíková patří mezi nejobdařenější dámy českého šoubyznysu. Teď ale horňákům uštědřila menší ránu, když se svými prsy vyrazila pod kudlu plastických chirurgů. Rozhodla se totiž pro jejich remodelaci. „Odhodlala jsem se až tento rok,“ přiznala na sítích s tím, že o zákroku přemýšlela už déle.

Do poslední chvíle ji sužovala nejistota… „Ještě dva dny před operací jsem si kladla otázku, jestli skutečně chci a je-li to vlastně potřeba, ale teď jsem teda nejšťastnější, že jsem šla. Je to velký rozdíl,“ pochvaluje si.

Operace prý vyjde zhruba na 65 tisíc korun bez implantátů, které Krejčíková nemá. Sama má prý totiž materiálu dost… Co se změnilo, není ani tak velikost, ale spíše tvar. „Velikost se nijak zásadně nezměnila, jen jsou vejš,“ prozradila herečka.

Bolest jen pár dnů

Na dotazy ostatních žen, které nad zákrokem uvažují, odpověděla, že rekonvalescence probíhala bez problému. „Po týdnu, konkrétně po téhle operaci, si myslím, že už žena do nějakého sedavého zaměstnání může. Měla byste být v klidovém režimu tak měsíc určitě, já po dvou týdnech byla v cajku, jen jsem nesměla tahat děti. A nebyla jsem na zmenšení, ale na remodelaci,“ svěřila se máma malého Beníka (v srpnu 5) a Toničky (3).

Bolestmi naštěstí netrpí. „Prášky na bolest jsem brala jen první dva dny po operaci,“ popsala s tím, že vložení implantátů údajně bolí více.

A kdyby v budoucnu přišly další děti, kojit je může naprosto bez problému. „Ale je dobré otěhotnět až minimálně rok po operaci,“ varuje herečka.

Video
Video se připravuje ...

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje. videohub

Fotogalerie
56 fotografií