Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy krásky Verešová, Šlégrová a další: Plavkový speciál Blesku 2023! Předvedly nejžhavější kousky

/
  • Plavkový speciál
    17. července 2023 ● 05:00

    Léto, slunce, voda a plavky k sobě neodmyslitelně patří. Co se letos nosí a jaké střihy jsou právě in, nám ukázaly sexy krásky Andrea Verešová, Barbora Mottlová či Lucie Šlégrová. 

    Dámy odpověděly i na naše otázky: 

    • V jakých plavkách se cítíte nejlépe?

    • A opalovala jste se někdy nahá?
  • 1.

    Dominika Mesarošová (37), modelka

    Nejraději mám pohodlné plavky. Nemám ráda, když se zapínají za krkem – to mi vadí. Opalování bez plavek na zahradě či na nuda pláži – proč ne…

  • 2.

    Andrea Verešová (43), modelka

    Nejraději mám bikiny, na opalování tanga a v zimě plavky v celku. Ty se dají v létě nosit taky jako top ke kraťasům nebo kalhotám. Cítím se v nich pohodlně a ráda v nich u vody i cvičím. Ráda se opaluju nahoře bez, jenom v tangách, nebo nahá, ale jen sama u bazénu. Přijde mi to hygieničtější, pohodlnější a hlavně na těle nezůstávají žádné ošklivé fleky nebo bílé mapy po plavkách.

  • 3.

    Barbora Mottlová (36), herečka

    Nejraději mám plavky, o kterých vím, že mě při skákání do vody nebo na tobogánu nevypečou. Ale v těch se zase moc opalovat nedá. Také miluji dlouhé průsvitné župánky přes plavky, cítím se v nich jako bohyně. Opalování bez plavek mám úplně ze všeho nejraději. Ale to chce maximální soukromí, a to se jen tak nepovede.

  • 4.

    Miroslava Pikolová (29) modelka a Miss Intercontinental

    Nejraději mám trojúhelníkové modely plavek a tanga. Zatím nikdy jsem se nahá neopalovala.

  • 5.

    Kristýna Malířová (24) modelka a Miss Supranational 2022

    Nejraději mám dvoudílné plavky s nějakým zajímavým vzorem, ale v poslední době se mi líbí i jednodílné plavky, které jsou zajímavě střižené a vyniknou na postavě. Nikdy jsem se neopalovala úplně nahá. Opaluji se vždy v plavkách, které mají úzké šňůrky, přijde mi, že když jsou na těle vidět opálené plavky, je to více sexy.

  • 6.

    Lucie Šlégrová (41) Miss ČR 2005

    Plavky střídám podle nálady. S mými přednostmi se opaluji nejvíce nahoře bez. Ale když jdu třeba s dětmi na tobogány, tak si beru pohodlné plavky vcelku.

  • 7.

    Kateřina Wohlmann Votavová (36) topmodelka

    Nejraději mám plavky, u nichž se dají odepnout ramínka, lépe se tak opálím. Nejlíp se cítím v brazilkách (spodní díl) a úplně nejlepší je, když mám k hornímu dílu dvoje kalhotky. Poslední dobou se mi líbí ale i jednodílné modely. A opalovat se nahá? No jasně, a zejména doma u bazénu.

  • 8.

    Justýna Zedníková (20) úřadující Miss ČR 2023

    Plavky preferuji podle účelu použití. Když jsem na dovolené, mám nejradši barevné bikiny, ale když jdu plavat, volím jednodílné střihy. Nahá jsem se nikdy neopalovala, na to asi nejsem dost odvážná.

  • 9.

    Tereza Budková (32) modelka a Vicemiss ČR 2009

    Plavky mám nejraději dvoudílné a barevné, kde spodní díl je na zavazovací šňůrky a vršek má tvar trojúhelníčků. Nahá se neopaluji nikdy, nahoře bez ano, ale pouze tam, kde mě nikdo nemůže vidět.

    Fotogalerie
    33 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy