I zarytý ranní pecivál by byl jistě v osm hodin v pozoru v ateliéru, kdy focení plavkového speciálu začínalo. První dorazila playmate Dominika Mesarošová (37), která si zvolila jednodílné plavky s vysokým krojením na zadečku. „Mám ráda plavky, které zvýrazňují linii těla. Dneska jsme k nim použili lehký make-up, abych vypadala mladší,“ přiznala Dominika.

Další kráska, herečka Barbora Mottlová (36) přiznala, že se před focením snažila omezovat v jídle, aby nedorazila zavodněná. „U Báry zabraly nejvíce času vlasy, jinak líčení kolem třiceti minut,“ poznamenala naše vizážistka Lucie Uxová.

Nejlepší na konec

Parádně dopadlo i focení se sexbombou Lucií Šlégrovou (41), která předvedla svůj vražedný dekolt. Překvapivý, vzhledem k její aktivitě na sociálních sítích, byl její stydlivější přístup, nakonec se ale odvázala. „Moc ráda fotím jak tento projekt, tak s vaším fotografem Honzou Tůmou,“ prohlásila. Oba totiž pocházejí z Teplic.

Z námi oslovených hvězd v plavkách rozhodně nejvíc času tráví Andrea Verešová (42), vždyť už je doma hlavně v Dubaji. Miluje plavky-tanga, a tak její volba byla jasná. „Chci vypadat lehce vyzývavě, nejraději mám zdobené plavky,“ mrkala Miss Slovensko 1999 a expřítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra.

Které krásky šly ještě do plavek? Uvidíte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Video
Video se připravuje ...

Česko-Slovenský ples: Verešová ukázala vše! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií