Modelku Lucii Šlégrovou upřímně dojal vzkaz na sociální síti, v němž jí jedna žena píše, že jenom díky ní věří ve šťastné konce. „Váš instagram a rozhovory, co s vámi vyjdou, mi dodávají víru, že jednou opravdu přijde ten opravdovej chlap a udrží nás v náručí všechny,“ posteskla si dotyčná. Krásná Misska má totiž za sebou jedno neúspěšné manželství, ze kterého vzešli dva potomci, dnes pubertální synové Robert (16) a Richard (13).

„Byla jsem v situaci, kdy jsem byla s klukama, pětiměsíčním synem a tříleťákem, zhruba tři čtvrtě roku sama. A musím říct, že na to nikdy nezapomenu. Na ten můj vnitřní boj, který jsem celou tu dobu sváděla. Od bezmoci po nával energie a chutě do života, po slzy a po neštěstí... takhle se ty emoce prolínaly všechny, nahoru, dolů, nahoru, dolů. Je to pro mě pořád citlivé téma,“ přiznala na instagramu.

„Měla jsem i období, kdy takový ty názory ‚dejchej a žij tady pro děti‘ mi přišly v tu chvíli dost slabý. Fungovala jsem jenom na nějakou setrvačnost, ten smysl jsem nějak poztrácela. A samozřejmě jsem se jednou, dvakrát vyspala a ten smysl jsem v těch dětech zase našla,“ popisovala nezáviděníhodné chvíle. „Ten tři čtvrtě rok mi přišel strašně dlouhej a už jsem ztrácela naději, že někoho potkám, kdo mě v tom životě se dvěma dětma přijme.“

Video
Video se připravuje ...

Uslzená Lucie Šlégrová opuštěná v kině: Smutná pravda o tom, proč s ní nešel manžel! Gabriela Maryšková

Nejednu noc tenkrát proplakala. „Byla jsem zoufalá, přestávala jsem věřit. Ale naděje umírá poslední a objevil se můj nynější muž,“ pochvaluje si dnes. V roce 2015 se za českého hokejového trenéra, bývalého obránce Jiřího Šlégra (51) provdala. Ze své zkušenosti proto teď ví, že tyhle příběhy mohou mít happy end, a všem svým fanynkám by přála, aby i jim „přišel do života nějaký ten princ“.

Kromě slov o lásce ale přidala i závěr, co jistě mnohé její příznivkyně potřebují slyšet: „On kdyby ten princ nepřišel, tak víte co, my ženský jsme prostě neskutečný, co my vydržíme. Jsme silný, zvládneme to i samy. A někdy je to možná lepší, být bez chlapa, než si najít dalšího blbečka,“ uzavřela rázně a se smíchem. Zda tím narážela na svého prvního muže, podnikatele Zdeňka Kaufmanna (51), to se můžeme jenom dohadovat...

Fotogalerie
45 fotografií