Dovolená právě v této luxusní destinaci je pro Lucii Šlégrovou cosi jako splněný sen a svým sledujícím prostředním sociální sítě servíruje snad všechny odstíny modré, které člověk může na Maledivách zahlédnout, ať už na moři nebo na nebi.

Manželka Jiřího Šlégra se ovšem podělila i o jeden ne úplně příjemný postřeh. „A abychom taky řekli něco negativního k té dovolené… těch dětí. Přiznám se, že to máme s manželem hozené tak, že Maledivy jsou tak nádherné uklidňující a dechberoucí místo, že vláčet tam sebou děti?  Vše je otázkou názoru každého z nás pochopitelně. Ale těch nas*aných, unavených rodičů, ať už na snídani, obědě či večeři. Vždycky se někdo našel,“ popsala Šlégrová na instagramu.

„Já říkám při jedné večeři v češtině manželovi slovy, které by měly směřovat vedle ke stolu k chuděrce právě zpruzelé matce sedící vedle nepřítomného manžela, který si už nějaký čas se svojí ženou nevrznul. ‚Holka moje, že ses na to nevybodla, máš tohle zapotřebí. Mohla ses tady s manžílkem ovínit, říct si co už je pár měsíců nevyřčené a nakopnout si sexuální život s vlastním manželem. Joooo teď tady nas*aná. A manželská propast se ještě víc prohlubuje‘,“ prozradila Lucie svůj zajímavý postřeh a dodala, že takové myšlenky se jí zřejmě honí hlavou zřejmě díky knihám od Patrika Hartla.

„Musím zdůraznit, ano bezmezně své děti miluji,“ ujistila ještě své sledující a zároveň prozradila, že až příště pojede na Maledivy, určitě si vyberou hotel pouze pro dospělé a budou mít klid od dětí i jejich unavených rodičů.

Video
Video se připravuje ...

Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová jde pod kudlu! Manžel je proti Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
47 fotografií