Eva dostala zájezd do New Yorku od Přemka k narozeninám jako dárek. „Pojedeme se podívat na muzikál Hamilton a poté na koncert Beyoncé. Mám neskutečně velkou radost, to se mu vážně povedlo,“ prozradila v pořadu Showtime.

Z Ameriky se fanouškům po přítelu ozvala přes instagram a to samé udělala i následující den. „Vše je stále krásné! Včera trochu zapršelo, ale my se schovali a kochali,“ svěřila se. Dvojice si dopřála návštěvu dobré restaurace a hračkářství, kde Evino vnitřní dítě zaplesalo. „Byli jsme i v katedrále Sv. Patricka, která je nádherná, ale vypadá to tam trochu jako kancelář, než jako svaté místo. Nevadí. Zážitek,“ popisovala.

Nežiju v jeskyni!

Eva s Přemkem prý potkali spoustu úžasných lidí. „Všichni se usmívají a několikrát za den mi cizí lidé pochválí outfit. Většinou mám odhalené bříško nebo zadek, a dokonce mi jednou byla vidět i prsa – a zbláznilo se z toho jen pár z vás na instagramu. Protože ostatní žijou v roce 2023 a venku z jeskyně,“ napsala a pokračovala: „Nebojte. Až přijedu, zase budu nosit rolák, šátek na hlavě a celotělové pokrývky.“ Ještě dodala, že partnery čeká návštěva výstavy seriálu Friends.

Hádka s fanoušky

Svými slovy o „žití v roce 2023 a venku z jeskyně“ nicméně rozpoutala vášnivou diskusi... „Taky žiju ve 2023, ale potřebu na veřejnosti ukazovat prsa/zadek vůbec nechápu... Proč vlastně člověk chce cizím lidem ukazovat prsa? Aby se pochlubil, nebo je prostě jen exhibicionista?“ ptala se například jistá fanynka. „To, že se to mně osobně nelíbí, přece neznamená, že žiju někde pod kamenem. Přece nemusíme všichni milovat tenhle ‚trend‘,“ vyjádřila svůj názor. 

Zdánlivě nevinný komentář Evě pohnul žlučí. Ostře se do ženy pustila s tím, že přece neběhá po NY nahatá a ať jí nikdo neříká, co má nosit. „Já to nenosím pro ostatní, ale pro sebe. Jestli jsem exibicionista, nemusíme polemizovat. Jsem. Proto jsem umělec, ne doktor,“ zareagovala herečka.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží! Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
47 fotografií