Ve středu 26. července bylo nalezeno tělo světoznámé zpěvačky Sinéad O'Connorové bez známek života. Zástupci policie nyní poprvé promluvili: její smrt není považována za podezřelou! 

Zpěvačka a aktivistka, známá především díky písni Nothing Compares 2 U, zemřela náhle ve věku 56 let. „Policie byla ve středu 26. července v 11:18 hodin přivolána k oznámení o bezvládné ženě na adrese v oblasti SE24. Policisté se dostavili na místo. Šestapadesátiletá žena byla na místě prohlášena za mrtvou,“ uvedl mluvčí Metropolitní policie.

„Nejbližší příbuzní byli vyrozuměni. Úmrtí není považováno za podezřelé. Bude připraven spis pro koronera. Pitva, která by potvrdila příčinu Sinéadiny smrti, se jeví jako pravděpodobná, protože zemřela náhle. Zatím není potvrzeno, že zemřela ve svém domě,“ pokračoval.

O'Connorová trpěla bipolární poruchou a v minulosti se několikrát pokusila ukončit svůj život vlastní rukou. Její psychický stav se obzvláště zhoršil po sebevraždě jejího teprve 17letého syna v lednu 2021. Žádné další nemoci, které by ji sužovaly, nejsou známy.

Památku O'Connorové, která se narodila v irském hrabství Dublin, uctil také Taoiseach (irský premiér) Leo Varadkar (44). Uvedl, že její hudbu „miloval celý svět a její talent byl nepřekonatelný“. Rodina O'Connorové zprávu o smrti zpěvačky oznámila ve středu večer a uvedla, že „její rodina a přátelé jsou zdrceni“.

Video
Video se připravuje ...

Šokující video Sinead O'Connor: Vzlyká o svých psychických nemocích Facebook

Fotogalerie
54 fotografií