Od té doby žiju jako nemrtvé noční stvoření… Byl láskou mého života, lampou mé duše. Byli jsme dvě poloviny jedné duše. Byl to jediný člověk, který mě kdy bezpodmínečně miloval. Bez něj jsem ztracená v bardu,“ napsala 17. července na sociální sít zpěvačka, která použila buddhistický termín označující jakýsi mezistav mezi smrtí a dalším znovuzrozením. S věnováním pro všechny „matky dětí, které spáchaly sebevraždu,“ sdílela také mantru.

Sedmnáctiletý Shane zemřel na začátku ledna 2022, oběsil se poté, co odešel z nemocnice, kde byl několik dní hospitalizován. Slavná zpěvačka se se smrtí těžko vyrovnávala, a dokonce prohlásila, že už nikdy nevystoupí na pódium.

Po slavné zpěvačce zůstaly další tři děti. V roce 2018 zpěvačka oznámila, že konvertovala k islámu a přijala arabské jméno Shuhada Sadaqatová, i když i nadále vystupovala pod jménem Sinéad O´Connorová. Tehdy rovněž zveřejnila video, na němž zpívá azán, jímž jsou muslimové svoláváni k modlitbě. Na jiném videu zase odříkávala s podporou jednoho irského imáma šahádu, tedy vyznání víry.

V roce 1992 vzbudila O´Connorová značné kontroverze, když v živém vysílání jedné z amerických televizí roztrhala fotografii papeže na protest proti ututlávání pedofilních afér irských kněží. Koncem 90. let se zase nechala od biskupa nezávislé katolické skupiny v Lurdech vysvětit na kněžku, což římskokatolická církev pochopitelně neuznala.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Sinead O'Connor zveřejnila video, v němž v slzách promlouvá o zoufalství ze svých psychických nemocí. Přiznala, že utekla ze své rodné země a žije v motelu ve Spojených státech facebook.com

Fotogalerie
29 fotografií