Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Čtyři manželství Sinéad O'Connorové (†56): Poslední trvalo jen 16 dní!

/
  • Sinead O´Connor a její nevydařená manželství.
    27. července 2023 ● 13:12

    Díky megahitu Nothing Compares 2 U se roku 1990 proslavila po celém světě! Ihned poté sláva Sinéad O'Connorové (†56) stoupala strmě vzhůru a irská zpěvačka se snažila přizpůsobit životu ve světě reflektorů, ale její milostný život trpěl. Do svateb se proto vrhala po hlavě, chtěla žít obyčejný a normální život jako ostatní. Jenže všechna její manželství bohužel vždy ztroskotala.

  • 1.

    John Reynolds, 1987-1991

    Poprvé se provdala ve svých 21 letech za Johna Reynoldse. Poznali se v Londýně na hudební scéně, a zrovna když se Sinead chystala vydat své první album The Lion and the Cobra, zpěvačka otěhotněla. Nahrávací studio apelovalo na lékaře, aby zpěvačku přesvědčil k potratu. Neposlechla ho a z prvního manželství vzešel syn Jake (36). Vztah Sinead a Johna se po čtyřech letech rozpadl. 

     

    O'Connorová se z rozvodu nemohla vzpamatovat, pokusila se o sebevraždu, jednu dobu po ní dokonce pátrali policisté v celém Illinoisu, když se ztratila. Jejich vztahy se ale po letech zřejmě urovnaly, Sinead svého prvního manžela nazvala nejlepším přítelem na zemi.

  • 2.

    Nick Sommerlad, 2001-2004

    Podruhé se irská zpěvačka bláznivě zamilovala do novináře Nicka Sommerlada. V únoru 2001 se seznámili na tiskové konferenci v Dublinu, po čtyřech měsících oznámili zásnuby a za dva týdny proběhl tajný obřad.

     

    Ačkoliv do sebe byli hluboce zamilovaní a své soukromí si přísně střežili, aby jejich vztah nic neohrozilo, po třech letech manželství se v roce 2004 rozvedli.

  • 3.

    Steve Cooney, 2010-2011

    Šest let po druhém rozvodu se Sinead znovu zamilovala. Svého třetího manžela už znala několik let, byl kytaristou v její kapele. Manželství ale vydrželo pouhých 8 měsíců. Nicméně zpěvačka o Cooneym vždy mluvila jen v dobrém. „Steve je úžasný, není to jeho chyba, ale moje. Bylo to extrémně šťastné manželství. Náš rozchod je pro mě zdrcující,“ uvedla po rozvodu. K rozpadu manželství tehdy přispěl i fakt, že Sinead špatně psychicky snášela, že se o ní říkalo, že je tlustá.

  • 4.

    Barry Herridge, 2011

    Jen o pár měsíců později se Sinead rozhodla dát lásce znovu šanci a šla počtvrté k oltáři. Tentokrát si vzala irského psychoterapeuta Barryho Herridge. Milenci si řekli »ANO» v oddací kapli v Las Vegas po třech měsících randění.

     

    Zpěvačka původně hledala někoho jen na sex, ale na prvním rande to mezi nimi zajiskřilo a podle jejích slov na ni Barry na každém rande naléhal, aby se stala jeho manželkou. Na žádost o ruku nakonec kývla, ale už po 16 dnech Sinead oznámila, že se jejich manželství rozpadlo. Pár se rozešel, nicméně jejich manželství nebylo legálně rozvedeno.

     

    Po čtvrtém manželském nezdaru O'Connorová zalitovala všech svých manželství. „Myslím, že jsem se snažila být normální. Něco jako gay, který se snaží trvat na tom, že je heterosexuál. Samozřejmě není vůbec nic normálního na svatbě s lidmi, které skoro ani neznáš. Naštěstí to byli hodní kluci,“ řekla tehdy deníku Irish Sun.

  • 5.

    Partneři a otcové jejích dětí

    Mezi jednotlivými manželstvími měla Sinead O'Connorová ještě několik vztahů, z nichž má děti. Zde je přehled všech jejích nevydařených lásek:

    John Reynolds (manželé 1987-1991, rozvedeni, syn Jake - 36 let)

    John Waters (bez svatby, dcera Roisin - 28 let)

    Roisinin otec je irský reportér, se kterým se Sinead v polovině 90. let soudila o její opatrovnictví. Nakonec souhlasila s tím, aby její dcera žila s Watersem v Dublinu.

    Nick Sommerland (manželé 2001-2004, rozvedeni, žádné děti)

    Donal Lunny (bez svatby, syn Shane - †17 let)

    Své třetí dítě, syna Shana, měla Sinead s irským muzikantem v roce 2004. V tom čase zrovna oznámila konec své kariéry, i když se k ní po čase opět vrátila. Syn Shane před dvěma lety spáchal sebevraždu. 

    Frank Bonadio (bez svatby, syn Yeshua - 17 let) 

    V letech 2006-2007 Sinead randila s americkým vědcem Frankem Bonadiem, kterému porodila své čtvrté dítě, syna Yeshuu. Byli si oporou v době Frankova rozvodu a zpěvaččiných psychických problémů. Nicméně kvůli velkým odlišnostem se nakonec rozešli. 

    Steve Cooney (manželé 2010-2011, rozvedeni, žádné děti)

    Barry Herridge (manželé 2011, rozchod, žádné děti)         

    Video
    Video se připravuje ...

    Šokující video Sinead O'Connor: Vzlyká o svých psychických nemocích Facebook

    Fotogalerie
    56 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Kristýna Fla: Byla evidentně hodně psychicky labilní a komplikovaná. Škoda, že nenašla adekvátní léčbu. Mohla tady stále být a už vyrovnanější

(08. 08. 2023 02:23)

sarkays: Její Škoda měla asi těžký život. Žádné manželství nevydrželo, někde musela být chyba. A její písničky byly nezapomenutelné hlavně její největší hit 😔🕯️.

(27. 07. 2023 16:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy