Maminka synů Nathaniela Adama Salvatore (6) a Tristana Williama (11 měsíců) vyrazila kulatiny oslavit do daleké Ameriky. Tatínek jejího mladšího syna, šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko Přemek Forejt (36) jí totiž k narozeninám věnoval lístky na zdejší koncert zpěvačky Beyoncé (41)!

Nejspíš při tom ale trochu pozapomněl, že Eva nedávno veřejně prohlásila, že už Beyoncé vlastně vůbec neposlouchá. „Mám pocit, že bílá rasa začíná být utlačovaná. Cokoliv řekneme, musíme se obhajovat a omlouvat se. To je jeden z důvodů, proč jsem přestala poslouchat Beyoncé. Byla to moje modla a idol, teď je každá její píseň: My jsme nejlepší, my černoši jsme nejlepší, ty na nás nemáš, já mám tenhle zadek, tyhle vlasy… Přišlo mi, že nejsem hodna její hudby,“ tvrdila Burešová pro CNN Prima News. 

I tak se zdá, že si Eva výlet pořádně užila. Na své třicetiny se na sítích pochlubila dvojicí fotek z jednoho z nejlidnatějších náměstí světa, Times Square na Manhattanu. Na těch má kromě úsměvu od ucha k uchu i síťované tričko, pod kterým vyniká její světle modrá podprsenka. Zpěvačka a herečka se ovšem za hranicemi natolik rozjela, že i ta je průhledná! Celému Manhattanu tak ukázala svá ňadra i s bradavkami. 

„Zdravím vás z New Yorku! Děkuji vám za krásná přání k narozeninám. Je mi 30. Jsem zdravá. Krásná. Boží. Alespoň tak se teď díky všemu kolem cítím. Doufám, že vám je všem moc hezky a cítíte se stejně. Obědy tu mají dobré. Všechno poctivě jím a někdy si i přidám! Jsou tu na mě hodní. Zase napíšu,“ vzkázala domů fanouškům. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží! Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
93 fotografií