Langoš byl režiséry svlékán tak často, že svou profesi s nadsázkou označuje za »pornokariéru«.

„Mnoho slečen se před kamerou nesvléká, ale kdo je téměř vždycky svlečen, jsem já. A to úplně! A když se svlíkneš a podíváš se na sebe do zrcadla, tak nahý chlap vypadá děsivě,“ postěžoval Jiří Langmajer si režisérovi Jiřímu Strachovi (49) v pořadu Se Strachem Nacafe.

„Když se pak mám takhle válet s nějakou pěknou českou herečkou třeba třičtvrtě dne před kamerou, tak je to mimořádně ponižující...“ Vždy ho ale povzbudí jeho žena Adéla Gondíková (49), která mu tvrdí, že to umí nejlíp ze všech. „Už jsem se pořádně nenažral skoro deset let, aby se na mě dalo koukat.“

Milostné scény si neužívá ani Jiřího kolega o generaci mladší Oskar Hes, zkušenost má třeba z natáčení filmu o osudu bratrů Mašínů. „Všichni říkají, tos musel bejt nažhavenej. Ale tak to vůbec není, je to noční můra!“ přiznal během natáčení dnešních 7 pádů Honzy Dědka.

„To se svlíkneš, seš nahej, ve štábu pět lidí, nad tebou mikrofonista. Kameraman švenkuje níž a níž, jsi nervózní a máš předstírat, že se ti to strašně líbí a že je to super. Ale je to peklo! A jedeš to dvakrát...“ popsal mladík své chvíle hrůzy.

Video
Video se připravuje ...

Se Strachem Nacafe: Jiří Langmajer - volná verze rozhovoru Reflex.cz

Fotogalerie
70 fotografií