Sympatický workoholik, který je coby kreativní producent podepsán pod řadou seriálů na Primě, si prošel exekučním očistcem. Než se jako moderátor objevil v Prima jízdě, zkoušel dost nešikovně podnikat.

„Byl jsem lecčím. Uklízečem, majitelem nafukovacího skákadla, dovozcem textilu, prodejcem kancelářského nábytku, koberců, dovozcem zábavné pyrotechniky, ohňostrojařem, promotérem, dovozcem plexiskla… a všude jsem úspěšně zkrachoval,“ přiznal po letech Ivan Vodochodský, jenž momentálně vydělává slušné peníze.

V devadesátých letech ale přišel o všechno. Od roku 1996 do roku 2004 byl samá exekuce. „Každý měsíc u nás v osm ráno zaklepala exekutorka a dva policajti. Odevzdal jsem, co jsem měl, nechal jsem si jen snubní prstýnek,“ popsal moderátor, jak to u něj doma chodilo.

„Co oblepili, to jsem si za měsíc koupil zpátky. Takhle to šlo osm let, než jsem zaplatil za kamarády, kteří mě tehdy vypekli,“ prozradil korpulentní kuchař a moderátor v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, která pravidelně běží na Primě v úterý od 21:35.

Peníze od fanouška

Z finančních trablů se postupně vysekal i díky honorářům z televize. Byl na tom ale tak špatně, že mu někteří fanoušci dávali i peníze. „V roce 1997 jsem začal dělat na Primě. Byl jsem třeba na autogramiádě, přišel člověk, chtěl jsem mu dát podpis, ale on mi věnoval tisícovku,“ smál se hořce.

Video
Video se připravuje ...

Ivan Vodochodský: Jeho syn si zahrál svůdce Bartošové. Co na to říká? David Turek

Fotogalerie
43 fotografií