Díky účinkování v seriálech si podle našich informací mohla přijít na hezkých pár milionů. Jen za Slunečnou, kde si zahrála mladou statkářku, za dva roky inkasovala až 4 600 000 korun. V době natáčení mívala Eva dvanáct natáčecích dnů, každý oceněný 16 tisíci. Pak plynule přešla do role v seriálu ZOO, kde si finančně určitě nepohoršila. Zpívající herečka si teď přesto postěžovala: „Přála bych si dvoumístného sporťáka. Jestli ho máte někdo doma, drahýho, tak prosím. Já na něj nemám peníze.“

Dávno pryč jsou přitom roky, kdy byla Eva na výchovu syna Nathaniela (6) sama. Teď je třetím rokem šťastně zadaná. S šéfkuchařem z kulinářské soutěže Masterchef Přemkem Forejtem (36) už mají i potomka, syna Tristana (1). „Mně se ty sporťáky moc líbí. Mám ráda rychlou jízdu, líbí se mi starší auta, ale nejsem typ člověka, který by vyhazoval peníze za auta. Mám dvě děti. Já teď kupuju lego a bodýčka,“ dodala herečka.

Co dalšího na sebe Eva Burešová prozradila, uvidíte dnes od 21:35 v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, speciálu k výročí 30 let TV Prima.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Eva Burešová Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
55 fotografií