„30 let. Nejbolavější, ale naprosto nejkrásnější den mého života,“ svěřila se hvězda Pelíšků či Pupenda o víkendu na instagramu. „Být maminkou, po tom jsem toužila snad už od mateřské školky. Později, jakmile v našem domě nebo poblíž měl někdo miminko, už jsem tam zvonila, jestli mohu ‚vozit‘,“ zavzpomínala na mládí.

Děti si vymodlila

„Chodila jsem na procházku se psem na chalupě rodičů mého muže. V polích tam byla stará Boží muka. Vždycky jsem se tam zastavila a prosila jsem, aby se mi narodila holčička, pak zase chlapeček, a tak dokola. Byla jsem vyslyšena, narodili se mi oba. Velebím tento den, tuto noc,“ rozněžnila se. 

Zároveň zalovila v rodinném albu a s fanoušky se podělila o několik soukromých fotografií. Na té první je s impozantním bříškem, ve kterém se dvojčata teprve vyvíjí. Následují fotky miminek, batolat, školáčků a nakonec i dospívajících puberťáků. 

„Velebím svého muže, velebím naši rodinu. Velebím vás dva, Adame a o pět minut mladší Karolíno. A děkuju vám. A víc si řekneme až spolu sami,“ vzkázala dětem pyšná máma. 

Blahopřála i „Dudýnek“ Havlová

„Všechno nejlepší Tvým lvíčatům a Tobě a Mirkovi taky,“ zareagovala bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a Holubová neotálela s odpovědí: „Děkuju, Dudýnku! Musíme se vidět,“ napsala kamarádce. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová s rodinou: Bujaré večírky? Mandlová a Gollová by nám natrhly prdku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
159 fotografií