Brodská se nijak netají tím, že její vztah s nevlastním tátou Jaromírem Hanzlíkem (75) nebyl vždycky úplně růžový. Svého biologického tátu, Vlastimila Brodského, ale naprosto milovala.

„Tatínek. Byla jsem s ním často a bylo nám spolu moc krásně! Jen… čím jsem starší, tím silnější mám pocit, že to nebylo dost často. Myslím na tebe pořád,“ zavzpomínala na slavného herce v neděli a podělila se o pár společných fotek.

Brodský zemřel  20. dubna 2002 vlastní rukou. Ve své roubence v obci Slunečná se zastřelil. Tereza tehdy měla jen krátce před 34. narozeninami. 

Video
Video se připravuje ...

20 let od sebevraždy Brodského (†81): Co bylo jeho největší tajemství? Videohub

Vzpomínka na Brodského vzbudila mezi celebritami menší lavinu... „Ach ti naši tatínci!!! Můj odcházel dlouho a bolestivě. Proto všichni na prevenci rakoviny střev!!!“ reagovala Dáša Havlová (70). 

Zvědavá Holubová

Rozepsala se i Eva Holubová (64). „Terezko, děkuju, měla/mám tatínka moc ráda. Jako herce. Točila jsem s ním pouze jednou, ale samozřejmé znám spoustu filmů a TV inscenací, kde hrál. Hodně jsem tehdy chodila na Vinohrady. Mám někde program s jeho podpisem,“ vzpomínala hvězda Pelíšků a zeptala se Brodské, zda o otci náhodou neplánuje napsat knížku stejně, jako o matce. 

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou Bára Horáková, Lukáš Červený

„Moc by mě zajímal jako člověk. Čím jsem starší, tím víc, než jako herec. Tím nesnižuju nikterak jeho herectví. S Tvojí maminkou jsem nakonec nepracovala, ale setkala jsem se s ní několikrát. Chodila do DNZ za Jirkou Zahajským a pak jsme sedávaly v místní divadelní kavárně. Jsi překrásný spojení těchto bytostí. Úžasná bytost zrozená z lásky. S maminkou jsem si jednou dlouze povídala cestou z Moravy. To bylo úžasný. Ty fotky velmi mluví,“ napsala Brodské. 

Čtenářka Nesvadbová

Podle Brodské by nicméně napsat cokoli o jejím otci nemělo smysl, protože sám už všechno řekl ve své knize Drobečky z půjčovny duší. Následně se obě herečky domluvily, že se sejdou, Brodská povypráví a knížku přiveze s sebou. 

„Moja... Já si někdy i čtu tatínkovy dopisy,“ sdělila Tereze zase spisovatelka Barbara Nesvadbová (48). „Já si čtu teď pořád kroniky z chalupy, kam tatínek psal,“ odpověděla herečka. 

 

Fotogalerie
79 fotografií