Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak se ve vedru chladí celebrity? Sexy dvanáctá Borhyové i nahá koupačka v řece

/
  • Jak se celebrity ochlazují ve vedrech?
    17. července 2023 ● 05:00

    Víkend přinesl až subtropické počasí a všichni, včetně českých celebrit, hledali všelijaké úkryty, kam se schovat před šílenými vedry. Většina z nich se válela u vody, Olga Menzelová (45) se chladila ledovou tříští, Dagmar Havlová (70) pro změnu zmrzlinou a třeba Veronika Arichteva (37) se schovala v lese. 

  • 1.

    Dagmar Havlová - se zmrzkou v autě

    Herečka a bývalá první dáma měla pracovní povinnosti i v těchto vedrech. Jízdu autem si tak zpříjemnila zmrzlinou. „Jakou zmrzlinu máte rádi vy?" ptala se svých fanoušků. Sama si pochutnávala na tradiční ruské zmrzlině, kterou celou zdlábla. 

    Dáša Havlová se během cest v autě chladila zmrzlinou.
    Autor: Instagram

  • 2.

    Olga Menzelová - ledová tříšť v kavárně

    Producentka Olga Menzelová se před tropickým vedrem utíkala zchladit do jihočeské kavárny. „Krásné poledne vám z Českého Krumlova přeji. Ta ledová tříšť za mnou je pro dnešní horký den příznačná. Tak se chlaďte a opatrujte, dnes bude tropiko," vzkázala vdova po Jiřím Menzelovi. 

    Olga Menzelová se chladila pomocí ledové tříště.
    Autor: Instagram

  • 3.

    Ornella Koktová - s dětmi v bazénu

    Kam jinam se schovat než do vody. „Venku je, jak já říkám, ,hic ritz pic'. V tomhle vedru jsme s našema prťatama buď doma a nebo ve vířivce. Přes den si nastavíme osvěžujících 26 stupňů a večer zvýšíme na prohřátí našich namožených těl rodičů v zápřahu!" lebedila si Koktová ve vířivce. 

    Ornella Koktová se svými mladšími dětmi v bazénu.
    Autor: Instagram

  • 4.

    Veronika Arichteva - úkryt v lese

    Se svým synem Lukou vyrazila Veronika Arichteva na procházku do českých lesů. A udělala dobře. „Vyrazit na hory do lesa byla dost záchrana. Krásných 24 stupínků," pochvalovala si herečka. 

    Veronika Arichteva utekla před vedrem se synem do lesa.
    Autor: Instagram

  • 5.

    Lucie Borhyová - na snídani v plavkách

    Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová tráví už několik dní ve svém oblíbeném Španělsku. „Snídaně o dvanácté. Náš španělský rituál," svěřila se vnadná blondýnka, která ke stolu zasedla už v bikinách. Tím dala jasně najevo, kde bude celý den. 

    Lucie Borhyová se chystala po snídani k moři.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Mariana Prachařová - skok do bazénu

    Dcera Dany Batulkové žije v malém bytě na pražské Letné, a když ráno zjistila, že se mají teploty vyšplhat až k 38 stupňům, rychle se sbalila a prchala k mámě do bazénu. Tam rovnou z auta utíkala na zahradu, cestou odhazovala svršky a pak hned skočila do bazénu. 

    Mariana Prachařová skočila do bazénu.
    Autor: Instagram

  • 7.

    Tereza Maxová - schovaná u bazénu pod střechou

    Parné dny tráví taktéž u vody, konkrétně v luxusním tureckém hotelu. Tam se osvěžovala u místního bazénu, u kterého byla zastřešená lehátka. Tereza Maxová hlásala místní teplotu 41 stupňů Celsia. 

    Tereza Maxová se chladila u bazénu.
    Autor: Instagram

  • 8.

    Inna Puhajková - jako

    Moderátorka chladila své rozpálené sexy tělo v mořských vlnách na italském ostrově Ischia. „Dělá se horko. Vyvrženej vorvaň, ale spokojenej," vzkazovala Inna ležící na pláži. 

    Inna Puhajková na pláži.
    Autor: Instagram

  • 9.

    Andrea Bezděková - válečka u moře

    .

    Opalování a plavání v moři je nyní jedinou činností, kterou modelka Andrea Bezděková dělá. „V tomhle vedru nejde přece dělat nic jiného," hlásila od moře, kde se povalovala na pláži. 

    Andrea Bezděková se chladila v moři.
    Autor: Instagram

  • 10.

    Rola Brzobohatá - na lehátku v bazénu

    Také Rola Brzobohatá potřebovala osvěžit rozpálené tělo, když její teploměr ukazoval 35 stupňů Celsia. S přáteli se proto naložila do bazénu. Respektive si lehla na růžové lehátko a lebedila si na něm. 

    Rola Brzobohatá se chladila v bazénu.
    Autor: Instagram

  • 11.

    Josef Pizinger se synem  - naháči u řeky

    Vendula Pizingerová odjela na dovolenou do Rumunska a její kluci (manžel Josef se synem Josífkem) se hned svlažili v místní řece. A zcela nazí! „Nedělní zamyšlení. Divnodoba mě přiměla skoro tuhle romantickou a čistou krásu nesdílet s Vámi. První den naší balkánské pouti. Rumunsko. Kluci. Život je prdel. Jen někdy. Ranní hygiena,“ napsala k příspěvku Vendula Pizingerová.

    Manžel a syn Venduly Pizingerové se chystali skočit do řeky nazí.
    Autor: Instagram

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

    Fotogalerie
    49 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy