Vítězka Miss International Czech Republic 2020 a Top Model of the World 2022 ztratila zábrany a slovo „stud“ jako kdyby pro ni bylo cizí. Po koncertě zpěvačky Beyoncé (41), co se proslavila svými svůdnými kostýmy, a na který se Natálie Kočendová dostavila v tak sexy outfitu, že i samotnou interpretku hitu Single Ladies strčila do kapsy, provokuje teď v modelu ještě daleko úspornějším.

„Miluji svůj život, užívám si ho na milion procent,“ jásala. To, co na sebe oblékla na festival Beats for Love, což je prý největší festival elektronické hudby v Evropě, bralo dech. Vypadalo to spíše jenom jako plavky doplněné šňůrkami, které vytvářely dojem sukýnky. Ale skutečně jenom vytvářely, protože zadeček Natálie v něčem, co silně připomínalo tanga, byl i přesto vidět naprosto celý.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Zajímavě řešená překřížená ramínka zase nabízela lákavý pohled na Natáliina silikonová ňadra, která čeká v srpnu výrazné zmenšení. Prozatím ale mohli všichni obdivovat její nádherné čtyřky. Jenže bohužel neobdivovali zdaleka všichni. Přestože mnohé z komentářů, co pod těmito snímky modelka na sociální síti měla, byly kladné, tentokrát převažovaly ty daleko puritánštější. „Méně je někdy více,“ upozorňovaly ji.

„Obléct se takto na erotický festival, asi nic neřeknu. Tohle je opravdu nevkusné a laciné. Miss měly vždy prezentovat, být pro mladé holky vzorem. Je rozdíl obléct se tak na focení a ven mezi lidi,“ dumaly mnohé její fanynky, kterým Natálie přišla „laciná“. To ovšem modelku rozčílilo. „Kdo určuje, co je moc? Jen já! Vy se oblékejte tak, jak uznáte za vhodné, a já také,“ vzkázala všem kritikům důrazně.

Fotogalerie
78 fotografií