Ačkoliv Štěpán Benoni, hvězda seriálů ZOO, Modrý kód nebo třeba Ordinace v růžové zahradě 2, měří pouhých 165 centimetrů (alespoň tedy podle dohledatelných údajů), nepatří mezi nějaké „sušinky“. Vzdor menšímu vzrůstu si buduje řádnou muskulaturu. Přesně před rokem se například chlubil, že se svým osobním trenérem chodí třikrát týdně do posilovny, dvakrát týdně cvičí doma sám a ještě třikrát týdně běhá.

Výsledky jsou na něm samozřejmě vidět - o čemž se mohli přesvědčit jeho příznivci na vlastní oči. V takzvaných instastories se jim ukázal tak, jak ho z televizních obrazovek rozhodně neznají. V Národním parku na Šumavě si dopřál otužování ve studené řece... a byl při tom holý jako prst. A protože si pozadí zakryl nápisem, aby náhodou někoho nepobuřoval, na snímku vynikla jeho pěkně vypracovaná záda.

Video
Video se připravuje ...

Nahá scéna Benoniho a Dancingerové v Ordinaci. Zadek za ni ukazovala dublérka TV Nova

Pro Štěpána to přitom není první „veřejné obnažování“. Svůj zadek ukázal například v seriálu Tátové na tahu, kde se tak, jak ho Pánbůh stvořil, promenoval před hereckými kolegyněmi Alicí Bendovou (49) a Evou Podzimkovou (33)... a před celým natáčecím štábem. „Jsem strašný stydlín, takže to pro mě nebylo úplně lehké. Není to tak, že bych si tyhle scény užíval,“ posteskl si tehdy.

Fotogalerie
46 fotografií