Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Herci se loučí s Ordinací: Ušmudlaný Lupták, Slováčková vzpomínala, Rychlý se dojímal!

/
  • Celebrity se loučí s Ordinací.
    16. března 2021 ● 17:35

    Populární Ordinace v růžové zahradě 2 konči – tedy tak, jak ji známe. Herci totiž nenápadně naznačují, že diváci nemusí smutnit, jelikož se TV Nova nehodlá jen tak vzdát svého původního seriálu, který se dlouhá léta držel na špici sledovanosti… a žádný jiný seriál ho neměl šanci sesadit. Došlo k tomu až s příchodem veleúspěšné Slunečné. Jak se každopádně teď naše celebrity loučí s postavami, jimž po dlouhá léta propůjčovaly své tváře?

  • 1.

    Petr Rychlý (55)

    Herec Petr Rychlý alias Čestmír Mázl byl jakousi hlavní tváří Ordinace, ostatně vystupoval v ní dlouhých 15 let. Jeho postava pochovala tři ženy, vychovala pět dětí, přišel o vlasy a po prodělané rakovině tlustého střeva se změnil. Ze sukničkáře se stal spořádaným otcem od početné rodiny. „Dnes jsem měl poslední natáčecí den seriálu Ordinace v růžové zahradě. Natáčel jsem ho 15 let a 6 měsíců. Děkuji všem, kteří se na výrobě podíleli, ale i vám divákům a divačkám, kteří jste se rádi dívali a fandili. Moc si toho vážím. Tak ahoj a buďte zdraví, váš Česťa,“ rozloučil se s fanoušky a na sociální síti pak zveřejnil krátké video, na němž mává všem příznivcům tohoto seriálu.

  • 2.

    Anna Slováčková (25)

    Pro dceru herečky Dagmar Patrasové (64) a saxofonisty Felixe Slováčka (77) byla role v Ordinace první velkou hereckou příležitostí. Známější je totiž jako talentovaná zpěvačka. „Tak v sobotu jsem se s Radkou rozloučila... Bylo to krásných několik let, za které jsem tak vděčná. Poznala jsem spoustu úžasných lidí a měla práci, kterou jsem si nesmírně užívala. Moc děkuju, za tuhle příležitost,“ svěřila se Anna Slováčková na instagramu.

     

    „Děkuji i vám, divákům, že jste si Radku oblíbili a díky vám dostala větší prostor, a že jste tomuhle seriálu, na jehož výrobě se podílí obrovská spousta bezvadných lidí, pořád věrní,“ vzkázala všem a dodala, že se již nyní těší „na nové cesty v životě“.

  • 3.

    Ivan Lupták (34)

    Mladý herec Ivan Lupták, který se minulý rok ke smutku mnoha svých fanynek přiznal k homosexuální orientaci, měl se Slováčkovou (mimo jiné) v ději milostnou linku. I on se nyní rozloučil s rolí Vojty. „Tak dnes poslední natáčecí den nejen můj, ale taky celé Ordinace,“ hlásil o víkendu.

     

    „Je to zvláštní pocit, když můj poslední obraz zakončuje tenhle patnáctiletý maratón. Začínal jsem jako nadějný lékař, a jak vidno, končím jako nóbl kominík. I takové zvraty život přináší,“ vtipkoval u fotky, na níž má zamazaný obličej. „Každopádně to byla krásná práce, potkal jsem hromadu skvělých lidí napříč celým štábem a za to velké díky! A Vám všem děkuju za to, že jste koukali a fandili!“

  • 4.

    Klára Oltová (45)

    Okatá herečka Klára Oltová hrála v Ordinaci v růžové zahradě zdravotní sestřičku lomeno matku dvou dětí, co se topí se v dluzích.  „Když něco končí, něco nového začíná… Tak já věřím, ze se brzy zase budeme potkávat,“ napsala Oltová na instagram a příznivcům tohoto seriálu prostřednictvím hashtagu „don't worry, be happy“ naznačila, aby neztráceli naději. Jednoho z jejích seriálových potomků ztvárnil mimochodem herec Milan Peroutka, kterému bude za měsíc 31. Herečka, známá z Dejvického divadla, by tak dospělého syna musela mít ve čtrnácti letech!

  • 5.

    Marika Šoposká (31)

    Herečka Marika Šoposká, která se před časem do seriálu vrátila po mateřské dovolené, aby se znovu vtělila do mladé lékařky Bibi, ukázala světu fotografii, na které stojí „na plameňáka“, tedy na jedné noze, s tou druhou pokrčenou. „Takhle jsem prostála mezi klapkama hooodně času,“ prozradila na sebe.

     

    „Já se na koncích čehokoliv nerada dojímám. Věřím, že před náma vždycky stojí mnohem zajímavější věci než za náma. Ale uvědomila jsem si, že jste mi právě kvůli týhle roli napsali tolik zpráv, že bych si s nima vytapetovala celej barák. Děkuju, že jste ji měli rádi. Ve mně zůstane tahle růžová cácorka dlouho. Možná napořád. Takže DĚKUJU, týme, kolegové, jste borečci!!!“ dodala – a v hashtagu pak stejně přiznala, že konec oplakala.

  • 6.

    Martin Stránský (51)

    „Užíváme si každou chvíli posledních natáčení,“ svěřil se na instagramu herec Martin Stránský, jenž v Ordinaci ztvárňoval komplikovaného Otu Kováře, chirurga, co do Kamenice dorazil za svou ženou a dcerou krátce poté, co byl propuštěn z vězení. Později čelil obvinění, že poskytl transplantaci narkomanovi, a nemohl vykonávat lékařskou činnost, takže začal pracovat v záchrance. Známý herec a dabér se sametovým hlasem sdílel selfíčka se svými hereckými kolegy, Marikou Šoposkou, Patrikem Děrgelem a Martinem Zounarem.

  • 7.

    Martin Zounar (53)

    Jestli nějaká postava prošla skutečně velkým vývojem, tak to byl Bohdan Švarc. Společně s Martinou Randovou (49) alias Heluš vytvořili na obrazovkách kouzelný pár. „Drazí diváci, tak dnes jsem natočil svůj poslední obraz po dvanácti letech v Růžovce. Kus života – KRÁSNÉHO, díky Vám!!! Ještě vás toho hodně čeká, tak malá ochutnávka…“ napsal k záběrům ze zákulisí Martin Zounar, kterému dnes díky jeho zřejmě nejslavnější roli nikdo neřekne jinak nežli Bobo. Závěrečnou scénu sdílel společně s Randovou a Zdeňkem Goldou (45), co v Ordinaci hraje Bobova nevlastního bratra.

  • 8.

    Monika Zoubková (44)

    Problematickou lékařku, která měla problémy s alkoholem, si zahrála rusovlasá Monika Zoubková. V závěru ji však neuvidíme – před dvěma roky totiž seriál opustila. „V těchto dnech vrcholí konec natáčení Ordinace v růžové zahradě 2. Bohužel já už se jako Tereza Valšíková nedočkám svého návratu z vězení, nepotkám na place nikoho z kolegů a ze štábu. A je mi to fakt líto. Tak budu aspoň pár dní vzpomínat. Protože tohle natáčení byly čtyři roky mého života. Díky za ně,“ napsala na sociální síť.

  • 9.

    Patrik Děrgel (32)

    V seriálu byl Patrik Děrgel synem kontroverzního primáře Máry. Před kamerou si stoupl společně se svou ženou Markétou Děrgelovou, dříve Frösslovou, a na televizních obrazovkách, stejně jako v životě, hráli manželský pár. Herec s výrazným obočím sdílel ve stories svůj poslední natáčecí den, který se odehrával na operačním sále.

  • 10.

    Radim Fiala (50)

    Selfíčko ze zákulisí sdílel i herec Radim Fiala, představitel osudem těžce zkoušeného doktora ze záchranky Hanáka. Během natáčení ho čekala nejedna adrenalinová scéna, jelikož jeho hrdina bez bázně a hany se často vrhal do akce. „Točba jak na karuselu,“ okomentoval lakonicky snímek z „nudného“ nemocničního pokoje.

  • 11.

    Robert Jašków (51)

    Primář Leoš Mára v podání charismatického Roberta Jaškówa v seriálové Kamenici ovlivnil osudy spousty lidí. Mezi svými kolegy nebyl úplně oblíbený a dějem notně zamíchal. „Včera definitivně poslední klapky, poslední tři obrazy, poslední natáčecí den Ordinace. Bude mi to chybět... Ty lidi, ten mumraj, rytmus... Nedá se svítit, jedem dál,“ posteskl si Jašków na instagramu.

  • 12.

    Roman Štabrňák (37)

    „Dnes naposledy... 5 let... Přátelé, bude se mi stýskat. Děkuju! Ordinace se vysílá do června a pak... kdy se uvidíme, to uvidíme,“ přisadil si i herec Roman Štabrňák, kterého si diváci často pletou s písničkářem Xindlem X alias Ondřejem Ládkem (41). V Ordinaci byl od roku 2016, v kůži věčného smolaře Viléma „Vilíka“ Broučka, ufňukaného zdravotního bratra.

  • 13.

    Štěpán Benoni (36)

    Záletný záchranář Marek alias Štěpán Benoni zveřejnil na sociální síti záběr na své zmuchlané oblečení. „THE END. Co k tomu říct... Když jsem nastupoval, nebyl jsem si úplně jistý, do čeho to vlastně ‚lezu‘... ALE bylo to super. Bavilo mě to moc. A ano, bude se mi stýskat. Děkuji!“ vzkázal tvůrcům a doplnil hashtag „ty boty si beru jako trofej“, kterým dal jasně najevo, že ne všechny části svého kostýmu hodlá vrátit do fundusu. „Mno a protože vás to všechny tak mrzí, ještě upřesním: Ordinace bude až do června a pak... pak taky něco bude,“ naznačil významně.

  • 14.

    Galerie

    Na ostatní záběry z natáčení se můžete mrknout do naší galerie.

    VIDEO: Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec!

    Video
    Video se připravuje ...

    Morávková, Čenský, Adamovská: Unikátní dokument z natáčení Ordinace, která ohlásila konec! Blesk TV

    Fotogalerie
    76 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

j.p.toman: Paní Částková má asi s největšími blbci nějaké zkušenosti. Dovedla vy by jste zahrát největší blbkyni ?

(17. 03. 2021 09:00)

j.p.toman: Někdy konec přijde k dobru.

(17. 03. 2021 08:57)

krapotkin: A takovéhle blbosti mají držet lidi doma ?

(16. 03. 2021 19:04)

krapotkin: Oni však vydělávají a to podstatně víc než otroci na směny v pásové výrobě.

(16. 03. 2021 19:02)

strejda777: Nikdy jsem nekoukal, seriály mne nebaví, ale se mi zdá, že se ta Ordinace loučí už docela dlouho a tak jsem prošel ty "loučící" se hérce a polovinu z nich ani neznám.....to je šílené, kolik lidí se živí tady tím...pak se diví, že nevydělávají.....je jich moc!

(16. 03. 2021 18:15)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy