Přestože se herečka Nela Boudová pomalu, ale jistě dostává do věku, kdy se z žen-matek stávají babičky, ona má postavičku, jakou by jí mohly závidět dámy o generaci mladší. A ona ji také ráda ukazuje. Samozřejmě teď nemáme na mysli onen nešťastný incident s rouškou v rozkroku, kdy poněkud neobratně protestovala v době první vlny koronavirové pandemie proti vládním nařízením, ale spíše fotky z jejího otužování, jimiž četně plní sociální sítě. I ona totiž propadla současnému trendu mezi celebritami.

Na poslední zveřejněné fotce se vnadná herečka, jejíž křivky mohli obdivovat televizní diváci například ve filmu Vratné lahve, kde se v rajcovním prádelku stala erotickým snem hlavního hrdiny v podání Zdeňka Svěráka (84), ukázala jenom v plavkách u zasněžených Mumlavských vodopádů.

Přestože příroda kolem ní byla skutečně nádherná, a ona se na snímku opravdu velice hezky usmívala, jenom málokdo se dokázal soustředit na něco jiného než na její zadeček v tangách. Boudová zkrátka umí potěšit jak „horňáky“, tak i „dolňáky“! „Nó, ehm, tedy, jaksi, tó... Co říkáš? Nějak mě ty vodopády rozhodily! Krásnás,“ vyjádřil se za všechny muže herec Václav Kopta (55).

VIDEO: Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„To je u vás v katastru slunko? Tak to musím někdy zajít,“ vtipkoval zase herec Aleš Háma (47), a když se dozvěděl, že je Boudová na natáčení, reagoval slovy: „To je moc dobře, že točíš, anděli, protože mladý talentovaný herečky v rozpuku maj pracovat.“

Podle ženatého moderátora Jana Tuny (48), jenž se poslední dobou kolem Boudové nějak podezřele točí (a minimálně je spojuje společná vášeň pro otužování), to ovšem bral jako provokaci a na Hámu se obořil, že jen závidí. „Honzíku, závist je to poslední, co mne k tomu komentu vedlo... Byl to jen humor... Moc studený vody asi?“ podivoval se známý bavič.

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10)
Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10). Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií