Podobně jako mnoho hvězd před ním se s falešnými profily, kteří z fanoušků tahají citlivé informace a občas i peníze, před několika dny poprvé setkal porotce SuperStar Pavol Habera. Trend poslední doby byl pro zpěváka a manžela české modelky Daniely Peštové (50) zcela novou zkušeností. Nebylo to přitom vydávání se za něj, co ho nahněvalo nejvíce.

VIDEO: Pavol Habera o filmech

„Občas mi píšete, že s vámi komunikuje někdo pod mým jménem nebo že vás oslovila nějaká paní, která se vydává za moji manažerku. Jen pro jistotu, toto je můj jediný oficiální profil na instagramu a žádný můj manažer neexistuje!“ upozornil své příznivce slovenský všeuměl. Jak je známo, Habera si hudební kariéru řídí sám a odmítá platit někomu, aby zastal práci, kterou zvládne levou zadní.

Pacholky předstírající, že jsou jeho neexistující manažerkou, hned nato srovnal do latě způsobem, jaký mu je nejpřirozenější. „Vlastně se jen potvrzuje, co už všichni dávno víme. Svět je plných normálních lidí a zároveň v něm žije i kopec idiotů,“ uzavřel rázně.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
56 fotografií