Peštová s každou novou fotografií dokazuje jindy známe klišé, že věk je jenom číslo. Ve svých téměř padesáti letech hravě strčí kdejakou mladší kolegyni do kapsy. Z jejího pružného, sportem zoceleného těla jsou paf naprosto všichni, především pak kat SuperStar Pavol Habera (58), s nímž má kráska dvě děti a jedno z nich před pár dny oslavilo 18. narozeniny.

Na sociálních sítích se topmodelka často předvádí v plavkách a více než na své přednosti poukazuje, v jak skvělé formě se udržuje. Žádná madla lásky, žádná povislá kůže, dokonce se jí na břiše rýsuje pekáč buchet.

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

O víkendu se půvabná blondýnka sledujícím na instagramu ukázala ve stylovém vršku s hadím vzorem, připomínajícím obyčejný šátek obmotaný kolem krku a zakrývajícím její vnady, a v levhartí sukni. „Venku je to hotová džungle,“ okomentovala fotografii. O skvostný pohled na své křivky je ale nepřipravila – tentokrát bylo centrem dění ploché bříško.

Na pochvalné komentáře nemusela Daniela dlouho čekat. Fanoušci zejména záviděli jejímu partnerovi, jakou tygřici to doma má. „Ten Habera má ale kurňa štěstí,“ vzkázala jí jedna fanynka. „Ten Paľo se má,“ napsala další.  

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
50 fotografií