Jako nekompromisní kat zasedá slovenský zpěvák v porotě česko-slovenské talentové soutěže už od roku 2004. Ani letos tomu nebylo jinak.

Zlaté křeslo

Porotcovské křeslo se mu změnilo v zlatý důl.Habera za tento ročník pěvecké soutěže inkasoval 180 000 eur,“ informoval o jeho honoráři Nový Čas. Tato obrovská částka, která v přepočtu k aktuálnímu kurzu představuje 4 795 200 Kč, se také odrazila na příjmech jeho firmy, která vykazuje nárůst tržeb o 158 %!

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Firma zabývající se zábavnou činností a volnočasovými aktivitami si tak přilepšila až o stovky tisíc eur. Podle veřejně dostupných údajů jde dokonce až o půl milionu eur. Ještě v roce 2018 měl zpěvák 340tisícové tržby, které však podle nejnovějšího daňového přiznání vzrostly na neuvěřitelných 876 tisíc eur, v přepočtu tedy 23 336 640 korun!

Čistý zisk

Z toho má Habera čistý zisk až 133 969 eur (3 568 934 Kč). Červeným číslům se jeho firma na hony vyhýbá a něco jako ztráty umělec ve svém byznysu vůbec nezná. K prosperujícímu podnikání mu ale pomohly též oblíbené koncerty, které se svou kapelou Team pravidelně před karanténou organizoval.

Koupil si vilu na Floridě

Milionové výdělky Habera investuje hlavně do nemovitostí – druhý domov si například s modelkou Danielou Peštovou (49) a jejich dětmi zřídili v přepychové vile v Bradentonu na Floridě. Podle informací z tamních katastrálních rejstříků za novostavbu zaplatili v září 2017 celkem 355 tisíc dolarů, což je v dnešním kurzu přes 8,35 milionu korun! Podle realitních makléřů je ovšem třeba brát v potaz také roční náklady na provoz a služby spojené s bydlením na golfovém hřišti, jež mohou každoročně vyjít až 500 tisíc korun...

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv!

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
35 fotografií