Kontroverzní rodina Štikových se proslavila hlavně díky bizarní reality show Štiky (2018), která dokumentovala jejich každodenní život. Běžnou součástí komunikace byly hádky, křik a nadávky a nouze nebyla ani o sprostá slova. Členové povedené famílie se navzájem obviňovali ze všeho možného – památným se stal například moment, kdy rázná Monika svému tehdy ještě manželovi Michalovi vyčítala stopy po fekáliích (nebo dle jejích slov „adidasky“) na slipech. Nezřídka se jim kvůli tomuto temperamentu přezdívalo „české Kardashianky“.

Video
Video se připravuje ...

Co jste ve Štikách neviděli? Monika popsala svou vaginu! Mám ji mladou! FTV Prima

Diváci měli tehdy jedinečnou šanci sledovat nejen jejich výstřední počínání, ale i nevšedně zařízenou domácnost. Monika, která nyní s druhým manželem Petrem (26) žije v zahraničí, má totiž velmi unikátní vkus. Někdo by ho mohl nazvat láskou k luxusu, pro jiné už by ale mohl být za hranicí kýče. 

Palác jako z telenovely

Jak vidno, v rodině rozhodně nešlo o žádnou novinku. Starší dcera manželů Ornella Koktová, která je dnes sama úspěšnou podnikatelkou a vlastní obchod s jezdeckými potřebami, totiž poodhalila, jak to u nich doma vypadalo v dobách jejího dospívání. 

Ornella na svém instagramu zveřejnila trojici fotek, na kterých jí je teprve 15 let. V komentáři se svěřila, že si tehdy připadala „jako koule“, ačkoli když se na sebe dívá zpětně, rozhodně už se tak nevidí. 

„A jak jste mohla dělat modelku?“ zeptal se jí kdosi v návaznosti na její vyjádření. „Výška 181 cm, velikost 36, míry 93 - 60 - 90, ladná chůze...“ odpověděla Ornella. Boj s vnitřní nejistotou ale sváděla navzdory úspěchu. 

Kromě trojnásobné mámy, která byla už tehdy velmi půvabná, sledující zaujala právě i rodinná nemovitost. „To je barák jak z venezuelský telenovely!“ „To je palác!“ psali jí do komentářů. Našli se ale i rýpalové, pro které už byla okázalá výzdoba příliš... „Matinka si teda potrpěla na ruský kýč odjakživa,“ ulevil si kdosi na adresu Moniky.

Video
Video se připravuje ...

Tajné video ze Štik: Monika hovoří o negrech! Vadí mi i migranti, zlatí komunisti! FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií