Dcera Felixe Slováčka (80) a Dády Patrasové (67) v minulosti překonala rakovinu prsu. I proto se stará o své zdraví, jak to jen jde, a apeluje na své fanoušky, aby nepodceňovali prevenci. Nyní se pustila do hubnutí. „Začínám držet režim,“ oznámila svým fanouškům představitelka sestřičky Radky ze seriálové Ordinace, zatímco si připravovala jedno z prvních jídel podle striktního jídelníčku výživové poradkyně Evy Mitru.

Podle zveřejněných fotografií je zřejmé, že po tomhle obědě Aničce těžko nebude – miska vařené slzovky (čínské obdoby našich krup), kousek kvalitní šunky, plátek římského salátu a krajíček celozrnného chleba. „Jsem na sebe zvědavá, jak mi to půjde a jak to budu držet. Kór teď v létě, když jsou všude nějaké grilovačky a podobně,“ svěřila se herečka a zpěvačka se svými obavami a vysvětlila, co ji k přísné dietě přinutilo. „Už jsem měla nějaké problémky a vzhledem k tomu, co mě čeká od září, se musím dát znovu do latě,“ sdělila Slováčková. Konkrétnější ale nebyla.

Perný měsíc

Anička prožívá perný měsíc. Na pátečním koncertě na zámku Kynžvart k nedožitým 84. narozeninám Karla Gotta (†80) měla spolu s Ondřejem Provazníkem (27) zazpívat slavný duet Slavíka s Evou Pilarovou (†80) – Dotýkat se hvězd. Jak už ale informovalo včerejší Aha!, o kšeft přišla, protože místo ní bude použita LED obrazovka se záběry samotné Pilarky.

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděný páreček Milan Peroutka a Anna Slováčková! Co všechno na sebe práskli? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Pomoc terapeuta

Slováčková nedbá jen na svůj jídelníček, zaměřuje se také na své psychické zdraví. „Na terapie docházím pravidelně už několik let. Chodím jak k terapeutce, tak k psychiatričce. A takovou duševní hygienu bych doporučovala všem,“ svěřila webu eXtra.cz herečka a zpěvačka.

Fotogalerie
51 fotografií