Modelka a bloggerka Lenka Dragounová se tak trochu neplánovaně stala hlavní ozdobou večírku Felixe Slováčka v pražské Lucerně. Díky svému hlubokému dekoltu, do kterého bořili hlavy přední čeští muzikanti, a vysokému rozparku naprosto zastínila nejen samotného oslavence, ale také ostatní hvězdné tváře. Muži na ní mohli oči nechat. 

Lepil se na ni třeba Michal David, Karel Vágner, Dalibor Janda, ale i moderátor Saša Hemala, tedy pánové nad šedesát, sedmdesát i osmdesát let. 

Dragounová si jejich pozornost užívala, ale jen na chvíli. Jakmile ji to přestalo bavit, měla v záloze ještě další akci. Z provokativních šatů se převlékla do koženého sexy oblečku, v němž opět vynikla její plná ňadra, a vyrazila do protějšího Lucerna Music baru na křest a koncert kapely Botox. 

Tam zaplula mezi mladé pohledné kluky, nejen z kapely, ale také mezi jejich fanoušky. Ocitla se tak mezi fešáky jako Honza Kopečný, Petr Ryšavý, ale setkala se třeba i s Vojtou Drahokoupilem, Pepou Vojtkem či Josefem Vágnerem. A to už pak byla zase o něco jinačí a rockovější párty. 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček oslavil 80: Co říkal na setkání manželky s milenkou? Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií