Demi Mooreová, která ve své době patřila mezi nejkrásnější herečky na světě, je živoucím důkazem toho, že ani vyšší věk není překážkou, když chce být žena sexy. Na sociálních sítích se ráda ukazuje v odvážných pózách a nejnovější snímek, který zveřejnila na svém instagramovém profilu, opravdu rozvířil vody.

Herečka sdílela dvě fotografie, z nichž zaujala především ta, na níž pózuje vleže s malým pejskem usazeným mezi ňadry a s nevinným popiskem „Pilaf chce na pláž“. Úhel, ve kterém byla momentka u moře vyfocená, je ale velice odvážná - pohled zespodu sice dává vyniknout jejím dlouhým, štíhlým nožkám, ale také je jí, jak se říká, málem vidět „až do krku“.

Hvězda filmů G.I.Jane, Duch, Striptýz či Neslušný návrh je známá tím, že slovo stud jí nic neříká. Nikdy se neostýchala ukázat své tělo a neostýchá se dokonce ani nyní, kdy se nachází ve věku bez přehánění babičkovském - a i ona sama už se babičkou před nedávnem stala, jelikož její dcera Rumer (34), jejímž otcem je herec Bruce Willis (68), porodila 18. dubna dceru. 

Dalo by se tedy říct, že Demi svou odvahou bojuje proti všem společenským očekáváním, která omezují stárnoucí ženy - podobně jako třeba Pavlína Pořízková (58). Jenže na rozdíl od české rodačky, co stárne přirozeně a své šediny a vrásky nijak nepopírá, Mooreová si k neměnné kráse pomáhá šikovnýma ručičkama plastických chirurgů.

Video
Video se připravuje ...

Demi Moore při glamour focení Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Proto by se dnes možná našli tací, co by namítli, že si držitelka mnoha posměšných Zlatých malin (škodolibá parodie na Oscara, kterého sexy Demi nikdy nezískala) pomalu, ale jistě přestává být podobná.

A její provokativní chování? To se může zdát pro některé z jejích fanoušků za hranicí dobrého vkusu. Co myslíte vy? Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda je skutečně tak kontroverzní... anebo zda jejímu psíkovi závidíte prestižní místečko na její hrudi..

Fotogalerie
42 fotografií