Není tajemstvím, že Demi Gene Guynesová, známější pod svým uměleckým jménem Demi Moore, i po rozvodu s někdejším hollywoodským hercem Brucem Willisem skvěle vychází. Počali a vychovávali spolu ostatně tři dcery. Konec vztahu však neznamenal konec všech vazeb, a jak se zdá, Demi je oporou Brucovi i nyní, kdy přiznal svůj boj s frontotemporální demencí. Přesto jsou však zprávy, že se přestěhovala k němu domů, aby se o něj postarala, notně šokující.

Mimo jiné i proto, že Willis bydlí se svou manželkou Emmou Hemingovou (44), s níž má hvězda akční série Smrtonosná past, hororu Šestý smysl či černé komedie Pulp Fiction dvě malé dcerky, Mabel Ray (10) a Evelyn Penn (8). Byla to ale právě Emma, kdo veřejně oznámil manželovu vážnou diagnózu, kdo o něj pečuje... a kdo se nemocného muže zastává, když ho po ulicích nahánějí paparazzi. Jakmile se proto začaly médii šířit tyto spekulace, stručně, ale ostře se proti nim ohradila.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku Videohub

Jak je Emminým dobrým zvykem, učinila tak prostřednictvím sociálních sítí. Na instagram sympatická brunetka, jež je mimochodem o 23 let mladší než její slavný choť, rázně napsala: „Pojďme to utnout hned v zárodku. Je to tak hloupé. Prosím, přestaňte,“ žádala všechny, co by tyto divoké teorie mohli sdílet i nadále. Podle britského deníku DailyMail se k celé, možná uměle vyvolané aférce vyjádřila i sama Demi - údajně skrze svého zástupce uvedla, že rozhodně nehodlá žít s Brucem a Emmou.

Jiný zdroj však skálopevně tvrdil, že by herečka Bruce „nikdy neopustila“, tím spíše nyní, když potřebuje veškerou možnou pomoc. A to i přes skutečnost, že je Bruce po boku Emmy již více než 16 let.

S kráskou, která v minulosti bývala modelkou Victoria's Secret, se dal Bruce dohromady v roce 2007 - nedlouho poté, co zrušila své zasnoubení s americkým podnikatelem Brentem Bolthousem (53). Brucovi pak řekla své „ano“ o dva roky později. Pravidelně se však vídávali už od roku 2005, prý se setkávali v té samé posilovně - měli totiž společného trenéra Gunnara Petersona (60). A možná už tehdy přeskočila ona pověstná jiskra...

Fotogalerie
53 fotografií